Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Sponsrad video: Interstellar

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_338144170.js”>
Nu finns äntligen Interstellar på Blu-ray™, DVD och digitalt! Christopher Nolans mästerverk Interstellar utspelar sig i en nära framtid när människorna förbrukat jordens tillgångar och därmed är dömda att gå under. En grupp forskare och upptäckare (bla Matthew McConaughey och Anne Hathaway) får det viktigaste uppdraget någonsin i mänsklighetens historia: att resa bortom vår egen galax för att utforska om vi har en framtid bland stjärnorna, bortanför vår egen jord. Kommer människorsläktet att utplånas eller kan vi överleva? Kika på trailern så får du se…

Interstellar väcker ju en massa frågor – vad skulle du göra om du visste att jorden gick under imorgon? Vem skulle du träffa? Vad skulle du ta med dig om du bara fick välja två saker?

Detta är ett sponsrat inlägg