Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsrad video: South Park säsong 19 snart här! | Revue.se


Äntligen är det dags igen. South Park är tillbaka i en helt ny och knasig säsong. Det är säsong 19 som nu den 17 september klockan 22:15 har premiär på Comedy Central. Efter en tids paus får vi återigen träffa grabbgänget Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman, Kenny McCormick och alla andra roliga figurer i staden South Park.

För er som inte sett serien innan kommer en kortare beskrivning nedan:

South Park är en amerikansk animerad TV-serie, från kanalen Comedy Central, som sändes för första gången 1997. Serien handlar om ett gäng unga pojkar och deras liv i den lilla fiktiva amerikanska staden South Park i Colorado. Serien, som varit mycket framgångsrik inte bara i USA utan också internationellt, skapades av Trey Parker och Matt Stone, som också gör de flesta av rösterna.

Tider och datum som gäller:
Bänkade framför skärmen klockan 22:15 den 17 september på Comedy Central!!

Kika in videon ovan där vi får sse lite av vad nästa säsong (season 19) kommer att handla om.

Detta är ett sponsrat inlägg.