Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsrad Video: HBO - Fear the Dark | Revue.se


Sugen på lite action som inkluderar zombies? Nu är det dags för nästa stora satsning på HBO. Efter succén Walking Dead kommer nu Fear the Walking Dead. En avskalad dramaserie som utspelar sig i samma värld som serien The Walking Dead. Här får vi följa en rätt så trasig familj under upptakten av de odödas apokalyps.

I staden finns fullt av människor som är på jakt efter sina drömmar men samtidigt på flykt från sina egna hemligheter och sitt förflutna. Det hotas av en mystisk farsot som kan rasera hela den lilla stabiliteten som studievägledaren Madison och Travis har skapat i samhället.

Serien är skapad av samma gäng bakom Walking Dead.

Gör er redo på ett spännande äventyr fullt av action och adrenalin.

Kika in teasern av serien Fear the Walking Dead från HBO ovan!

Detta är ett sponsrat inlägg