Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Det bästa inom broadcast visas på ISE 2016

Det bästa inom broadcast visas på ISE 2016
Sebastian

I Panasonics monter visades bland annat auto tracking- och control assist-lösningar, samt AW-UE70, branschens första professionella 4K-integrerade PTZ-kamera.

Auto tracking är en mjukvarubaserad lösning som sömlöst kan följa en person i en konferens- eller lektionssal, medan control assist är en applikation som tillåter en fjärrstyrd kamera att kontrolleras från en surfplatta, så att användaren trådlöst kan panorera, zooma och fokusera på olika personer.

Båda applikationerna är kompatibla med AW-UE70 4K remote camera, som levererar UHD-bilder i 25p via HDMI och möjliggör 4K-streaming och 4K-inspelning i kameran.

Guilhem Krier, Head of Product Marketing Europe för Broadcast&ProAV på Panasonic, säger, “UE70 är den perfekta kameran för systemintegratorer. Förutom IP-fjärrkontroll, video streaming, SDI-utgång och Genlock, så är kameran även försedd med PoE+ (Power over Ethernet), så att den fullt ut kan kontrolleras och strömmas över en enkel CAT5-kabel.”

Panasonic bekräftade även att två nya 4K-studiokameror, AK-HC5000 och AK-UC3000, kommer att adderas till broadcast-sortimentet under våren 2016.

Besök gärna Panasonic-montern i hall 1-H20 på ISE2016, Amsterdam RAI 9 -12 februari för att se en demonstration. För mer information om Panasonic’s Broadcast and ProAv-lösningar, vänligen besök http://business.panasonic.se/professional-camera/.