Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsrad video: Visionären - Customer first inte mobile first | Revue.se

Har du någon gång haft funderingar på att starta din egna e-handel? Ditt egna företag och din egna butik online. Att bli framgångsrik inom e-handel är inte det lättaste. Det är många parametrar och bitar som måste falla på plats, på rätt plats. Detta vet byrån Panagora.

Panagora är en digital byrå som bland annat hjälper företag inom just e-handel att skapa förståelse för konsumenters beteende. En av det stora pusselbitarna som hela tiden förändras och måste hitta en ny placering.

I videon ovan får vi träffa Moon-Suck Song som startade en e-handel när ingen annan trodde det var möjligt.

Kika in klippet ovan och få en snabb förståelse för hur Moon-Suck tog nästa steg in i att driva eget på nätet.

Detta är ett sponsrat inlägg från Telia