Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Telia: #Hatahat tillsammans mot näthat | Revue.se

Det var i april som Telia påbörjade sin fantastiska kampanj där vi tillsammans i Sverige ger oss in i kampen mot näthat och mobbing. Kampanjen gick ut på att Telia släppte all surfing i sociala medier fritt på villkoret att man skulle vara schysst mot varandra och hålla god ton. Nu kommer nästa steg i kampanjen där intresset visat sig enormt. 

Under juni månad delade Telia ut över 25 000 tröjor med budskapet #Hatahat till över 650 grupper, organisationer, föreningar och skolor. Nu har dem träffat 6 st av dessa grupper som berättar hur just dem arbetar mot en schysstare digital värld. I mötet frå vi bland annat träffa det amerikanska fotbollslaget Northside Bulls och funktionshindrade Kulturspanarna i Örnsköldsvik.

Telia vill nu få med sig fler personer som vill hjälpa till på sitt egna sätt och göra skillnad. Alla filmer som är inspelade kommer att delas och spridas i sociala medier, på Youtube och i bloggar under hela sommaren med start nästa vecka.

Kika in Tullingebergsskolan i Botkyrka som tillsammans engagerat sig mot mobbing. Med sina 200 elever har skolan stolt tröjorna med #hatahat samt uppträdde på skolavslutningen med låten ”Jag hatar hat”.

Detta är ett sponsrat inlägg från Telia.