Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sony lanserar BRAVIA Z-serien – ultimat 4K HDR TV | Revue.se

Sony lanserar BRAVIA Z-serien – ultimat 4K HDR TV
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Flaggskepp med nästa generations displayteknik

Sony avslöjar nu ZD9-serien med nästa generations displayteknik och förmågan att reproducera djupare svärta och ljusare färger. Den nya flaggskeppsserien tar över taktpinnen i Sonys nuvarande produktlinje av premium 4K HDR TV-skärmar, som inkluderar XD93 och XD940. Med nya Z-serien 4K HDR (High Dynamic Range) avancerar Sony till nya nivåer inom kontrast- och detaljrikedom, med mer realistiska färger som bättre återger originalmaterial från innehållsproducenter. Nya ZD9-serien har en nyutvecklad 4K-bildprocessor (4K HDR Processor X1™ Extreme) samt en unik bakbelyst teknik (Backlight Master Drive™) för att uppnå högre kontrast och träffsäkrare färguttryck.

Tillgänglighet
Nya Z-serien kommer att finnas tillgänglig i storlekarna 65-, 75- och 100 tum med start under 2016. ZD9, 65 tum kommer att säljas för ett rekommenderat cirkapris på 50 000 SEK. För mer information, vänligen se fullständigt pressmeddelande nedan.