Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 december, 2020

Scroll to top

Top

Trailer: Hundraettåringen som smet från notan och försvann

Sebastian

Idag släpps den första trailern för HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN. Filmen följer Allan Karlsson och hans vänners fortsatta äventyr, och tar vid där biosuccén Hundraåringen slutade. Filmen har biopremiär på Juldagen 2016.

Filmen är baserad på en idé av Jonas Jonasson, Hans Ingemansson, Felix Herngren och Måns Herngren. För manus står Hans Ingemansson och Felix Herngren och för regin står Felix Herngren och Måns Herngren. Robert Gustafsson gör återigen rollen som Allan Karlsson. HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN är en samproduktion mellan FLX, Nice Drama, Buena Vista International Sweden, Film Väst, TV 4 och Nordsvensk Filmunderhållning.

Filmens trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IxKHI2KKFWA

HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN handlar om hundraettåringen Allan Karlsson och hans vänner som nu är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA. I uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

© Nice FLX Pictures
© Buena Vista International Sweden

HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN har svensk biopremiär över hela landet 25 december 2016.